[ad_1]

Les Hurricanes de la Carolina moeten worden onthuld zonder de diensten van de quelques die in de reeks worden geëlimineerd en au nombre de ceux ci, de aanvaller Andrei Svechnikov speelt renouer avec l’actie au debuut van het volgende seizoen.

• Ofwel: Serie: hier zijn de NHL23-spelvoorspellingen

• Ofwel: Malgré, ondanks de tegenstrijdige meningen, blijft Serge Beausoleil volharden en ondertekenen

De 23-jarige hockeyspeler leed aan een gescheurde voorste kruisband tijdens een wedstrijd tegen de Golden Knights of Vegas op 11 maart en onderging vijf dagen later een operatie. Als je de kaart van je ondergeschikte hebt, is het mogelijk dat je in september terugkeert naar de liefdesverklaring van het kamp.

“Le médecin schatte de remise en forme tussen zes et neuf mois, mais quand j’ai été blessé, c’était sept mois; donc, vers la nouvelle campagne en octobre”, at-il indicé lundi soir au site NHL.com, en marge du premier belediging éliminatoire des siens face aux Islanders de New York.

Als de omstandigheden rond de verschijning van deze ennuis zo rustig zijn, legt Svechnikov een beetje uit wat het is dat voorbij is.

“Honnêtement, rien de sérieux n’est arrivé.” J’étais en train de patiner et mon genou a bifurqué. Het is mogelijk dat ik een verwonding heb. Dans la bulle [en séries 2020]j’ai eu une entorse à la cheville et une déchirure du ligament croisé medial, and plus d’une légère rupture du ligament croisé antérieur”, riep hij op.

Een voorbeeld van hoe

Tijdens zijn opleiding, de orkaan die je inspireerde door zoon Evgeny, een componist met een vergelijkbaar probleem als de evolutie van Red Wings uit Detroit in 2018.

“Mijn interventie chirurgisch is niet tweezijdig, benadrukte hij. Certes, les premières semaines n’ont pas été agréables. Ik heb de nodige oefeningen gedaan en het gewone plan gevolgd. ”

Celui kreeg een première-uitnodiging in zijn carrière voor de wedstrijd van het toernooi met een overwinning van 55 punten in 64 wedstrijden. In het voorgaande seizoen zette hij persoonlijke hoogtepunten neer met 30 goals en 69 punten.[ad_2]