[ad_1]

De Boy Scouts of America (BSA) hebben onlangs in een onderzoek gevraagd of de organisatie haar tradities moet veranderen na kritiek op het verduisteren van de Indiaanse cultuur, volgens NBC News.

De organisatie stuurde afgelopen maart een e-mail met 20 verschillende vragen over specifieke activiteiten, ceremonies en dansen die zouden moeten worden verwijderd of gewijzigd in overeenstemming met de Indiaanse tradities., als gevolg bij NBC News. Ondanks vele jaren van kritiek en eisen voor hervormingen, moedigt de BSA jonge leden nog steeds aan om zich te verkleden en deel te nemen aan dansen die typerend zijn voor de Indiaanse cultuur en die worden beoefend in haar eermaatschappij, de “Order of the Arrow”. (VERWANT: Girl Scouts of the USA spant rechtszaak aan tegen Boy Scouts of America wegens publiciteitsproblemen)

Een woordvoerder van de organisatie zei dat de resultaten van de peiling nog niet beschikbaar zijn, en zegt dat ze zullen worden vrijgegeven zodra ze zijn voltooid, aldus NBC News.

Mark Veteto, Camp Ranger voor Maple Dell Scout Camp, eigendom van de Utah National Park Council van de Boy Scouts of America, sluit de poort voor de dag 9 mei 2018 buiten Payson, Utah.  De in Utah gevestigde Mormon Church kondigde aan dat ze eind 2019 haar 105-jarige relatie met de Boy Scouts of America zou beëindigen en het Boy Scout-programma zou laten vallen en vervangen door hun eigen programma.

PAYSON, UT – 9 MEI: Mark Veteto, Camp Ranger voor Maple Dell Scout Camp, eigendom van de Utah National Park Council van de Boy Scouts of America, sluit de poort voor de dag 9 mei 2018 buiten Payson, Utah. (Foto door George Frey/Getty Images)

In de loop der jaren hebben critici BSA aangevallen en beschuldigd van inheemse kaping, volgens NBC News. Harvard-historicus Philip Daloria noemt de thema’s en beelden binnen de organisatie overdreven aanstootgevend en overdreven als een weergave van de Indiaanse manier van leven.

De Amerikaanse archeoloog David Hurst Thomas hielp in 2008 bij het herzien van een verdienste-badge in “Indian Lore”, waarbij hij de organisatie beschuldigde van het behandelen van indianen alsof ze uitgestorven waren, volgens NBC News. De organisatie heeft deze badge serieus genomen en overleg gepleegd met stammen en geleerden die hebben voorgesteld deze niet in te trekken, maar in plaats daarvan waardevol te maken voor nieuwe leden om meer te leren over de Indiaanse cultuur.

De organisatie bracht een verklaring uit waarin stond dat ze geen plannen had om Indiaanse tradities uit haar programma’s te schrappen, aldus NBC News.

“Indiaanse tradities zijn al meer dan 100 jaar een belangrijk onderdeel van het BSA-programma en gedurende die tijd heeft Scouting hard gewerkt om deze tradities te delen met behoud van de hoogste normen van nauwkeurigheid en respect”, aldus de verklaring, aldus NBC News. “We zijn er trots op dat generaties jonge Amerikanen via het Scouting-programma een blijvende waardering hebben gekregen voor Indiaanse tradities.”

De Boy Scouts of America reageerden niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]