[ad_1]

Een hogere lat

In “De bestuurskloof” [March 20/27], vraagt ​​Chris Lehmann zich af waarom de publieke opinie de economische prestaties van Joe Biden niet heeft ingehaald. Elke president die zijn veto uitspreekt tegen Medicare for All, een voorstel stopzet om betaald ziekteverlof toe te kennen aan spoorwegarbeiders, en niet aandringt op een onderhandelde regeling in Oekraïne, heeft meer negatieve PR nodig, geen positieve. We weten dat Biden beter is dan Donald Trump en de Republikeinen, maar dat is niet genoeg.
Phoofdtelefoon Blochowiak

Hinder onze oorlogsmachine

“Waarom protesteren belangrijk is”, door David Cortright [February 20/27], begon met een anti-oorlogsboodschap, maar bleek helemaal niet echt anti-oorlog te zijn, althans wat Oekraïne betreft. Wat we nu nodig hebben, is een onmiddellijk staakt-het-vuren, geen langdurige onderhandelingen die misschien nergens toe leiden, aangezien het dodental en de vernietiging blijven toenemen. Hoewel Poetin zeker de verantwoordelijkheid draagt ​​voor het beginnen van de oorlog, provoceerden de Verenigde Staten Rusland jarenlang. Beide partijen hebben een fout gemaakt in dit conflict, dat veel meer aanvoelt als een onnodige WWI-patstelling dan als WOII. Zonder een permanent staakt-het-vuren, gevolgd door onderhandelingen zonder schuld, zou deze oorlog gemakkelijk nucleair kunnen worden.
VSalb Melama

“Why Protest Matters” riep bij mij de vraag op of er een vredesbeweging kan ontstaan ​​die in staat is onze machtige oorlogsmachine te hinderen. Volgens Cortright kreeg het regime van George W. Bush publieke steun voor de oorlog in Irak door ten onrechte te beweren dat Saddam Hoessein over massavernietigingswapens beschikte. Maar toen bleek dat de WMD’s bedrog waren, herinnert Cortright ons eraan, “begon de publieke steun voor de invasie af te brokkelen”. De les die we uit deze ervaring moeten trekken, is dat het voor een vredesbeweging moeilijk is om aanhangers te krijgen totdat het publiek begint te beseffen dat ze is misleid. Hoe we het pijnlijke beeld van Oekraïne ook interpreteren, een vredesbeweging kan alleen rekruteren als ze het gordijn van bedrog neerhaalt dat doorgaans de talloze gewapende interventies van ons land bedekt en nu de rol van ons land in het aanwakkeren van de oorlog in Oekraïne verbergt.
Iwinnen, verdienen Szijnko
Delray-strand, Florida.

Oplossingen

“Terugkeer van het Rijk” van Walden Bello [March 20/27]bevatte een fotobijschrift dat personeel van de Navy Shore Patrol ten onrechte identificeerde als officieren.

“Zwaar is het hoofd”, door Gary Younge [February 6/13], inclusief verwijzingen naar George V; deze hadden aan George VI moeten zijn. Het verwees ook ten onrechte naar het vijfde seizoen van De kroon zoals zijn laatste.

“De ervaring”, door David A. Bell [November 28/December 5, 2022], bestempelden leden van de POUM ten onrechte als anarchisten tijdens de Spaanse Burgeroorlog. De Partido Obrero de Unificación Marxista was een revolutionaire marxistische partij, geen anarchistische groepering. De belangrijkste anarchistische organisatie was de Confederación Nacional del Trabajo.[ad_2]