[ad_1]

De Stars van Dallas kunnen niet wachten op de eerste wedstrijd van de serie tegen de Minnesota Wild: ze ontgaan een van de leurs joueurs die tomber au combat zijn.

• Ofwel: Les Bruins is ontevreden over de overwinning

• Ofwel: “La pression reste un privilège” – Sheldon Keefe

In de tweede periode van dit duel dat in verlenging met 3 tegen 2 werd gewonnen door de Wild, nam verdediger Matt Dumba aanvaller Joe Pavelski volledig in. De Star-veteraan bracht een goed moment door op het ijs en bleek niet in de wedstrijd te zitten.

De scheidsrechters kenden een grote penalty toe aan de Wild, voordat hij uiteindelijk werd verkracht. Dumba is een nogal écopé de deux minutes de pénalité pour rudesse.

Après la party, l’incident était sur toutes les lèvres. De gardien des Stars Jake Oettinger is niet bevoegd om overeenstemming te bereiken met de officiële beslissing.

“Als u contact opneemt met de pers, kunt u zich het meest schuldig maken aan een ressemblait à une pénalité majeure, a declarée l’homme masqué aux médias.” Ik heb de reeks beoordeeld en je hebt geen mening veranderd. C’est très difficile de perdre l’un de nos leaders sur un coup déloyal de la sorte. Espérons qu’il ne sera pas trop mal en point. Nous allons utiliser cela comme motivatie.”

In het kamp van de Wildernis, Dumba is de verdediging van het voornemen om een ​​voorstel te doen.

“En toute franchise, je crois qu’il s’agit d’un legal coup, a affirmés le patineur de 28 ans.” Ik denk dat de arbiters dezelfde mening zouden hebben. C’était épaule à épaule. Je kunt niet zeggen dat je een straf krijgt voor onbeschoftheid. C’était waarschijnlijk parce que j’étais déjà geïnstalleerd au banc des penalités.”

De Boer voorzichtig

In tegenstelling tot zijn voogd besloot de hoofdcoach van de Stars, Peter DeBoer, voorzichtig te spelen en de barensnood op te roepen van mannen die een gestreept vest dragen.

“Nous avons les meilleurs arbitres de la planète, at-il dit.” Als er een straf van vijf minuten wordt aangevraagd en als er weer een video wordt weergegeven, is de kans groot dat u de juiste keuze maakt. Als u denkt dat het probleem en de reden waarom u een paar keer contact opneemt, dit niet het geval is, kunt u discussiëren. Het heeft toegang tot meer camerahoeken en het is de beslissing die op prijs wordt gesteld. Je leven leeft met cela.”

De Boer is niet bang dat Pavelski zo’n grote man is dat je mercredi soir, lors du deuxième duel de la série de premier tour.

“Joe est correct, même s’il est évidentement amoché, a évoyeur le pilote.” Sa tête a heurté la glace quand il est tombé. Il va bien. Il a quitté l’aréna par ses propres moyens.”

DeBoer voegde eraan toe dat hij “twijfelde” aan de aanwezigheid van zijn veteraan in zijn formatie voor het tweede duel.

Op 38-jarige leeftijd komt Pavelski weer een uitstekend seizoen tegemoet in het uniform van de Stars. Als er een conclusie kwam over de spelers van het team, scoorden ze 28 doelpunten en 49 vermeldingen voor 77 punten en 82 partijen.[ad_2]