[ad_1]

vertegenwoordiger Republikeins. Nancy Mace uit South Carolina zei dinsdag dat het “krankzinnig” was dat de zakelijke transacties van de familie Biden niet goed waren onderzocht.

“Ik heb net het ministerie van Financiën verlaten om meer dan 100 verdachte activiteitenrapporten over de Biden-familie te bekijken. En ik moet je zeggen dat er meer Bidens bij betrokken zijn dan we eerder wisten”, zei Mace in een video. functie op Twitter. “En elke keer dat je een steen omstoot of onder een steen kijkt, is er zoveel meer dat je moet onderzoeken, want het is wild, het aantal betrokken familieleden, en het is zelfs de hoeveelheid geld waar we het over hebben in deze rapporten over verdachte activiteiten. is astronomisch. (GERELATEERD: Joe Biden ‘wist’ dat Hunter in het bestuur van Burisma zat toen hij aandrong op fracking in Oekraïne, zegt voormalig Obama-stenograaf)

SHOW:

vertegenwoordiger Republikeins. James Comer uit Kentucky zei in een stelling maandag vrijgegeven door de House Oversight Committee dat onderzoekers zes andere leden van de Biden-familie hebben geïdentificeerd die betrokken zijn bij wat het “schaduwrijke” transacties noemde, vermoedelijk verbonden met Hunter Biden, wiens achtergelaten laptop in oktober 2020 werd onderzocht rapport door de New York Post, die in de weken voorafgaand aan de verkiezingen van 2020 werd gecensureerd door socialemediabedrijven.

De laptopdocumenten werden eerder geauthenticeerd door de Daily Caller News Foundation in oktober 2020, terwijl de Washington Post en New York Times de authenticiteit van de gegevens in maart 2022 bevestigden.

“De beschuldigingen daarin, de bron van de financiering, waar het geld naartoe gaat, de dekmantelbedrijven, de prostitutieringen, enz., het is waanzin voor mij dat het niet goed is onderzocht,” zei Mace.

Het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]