[ad_1]

Voormalig president Trump heeft een plan om dakloosheid aan te pakken en zegt dat hij zal samenwerken met staten om kamperen in de stad te verbieden en straatmensen de keuze te geven tussen afkickkliniek in tentensteden of een gevangenisstraf.

Trump zei dat zijn topprioriteit het opruimen van de straten was voor de “gezagsgetrouwe burgers die onze samenleving draaiende houden”, terwijl hij beloofde meer te doen om dakloze veteranen te helpen.

“We willen voor ze zorgen, maar ze moeten van onze straten worden verwijderd”, zei Trump in een videoboodschap die dinsdag werd vrijgegeven. “Er is niets mededogends aan om deze mensen in vuil en ellende te laten leven in plaats van ze de hulp te geven die ze nodig hebben. We hebben professionals nodig om hen te helpen.

Trump zei dat hij van plan is daklozen te verplaatsen naar tentensteden waar ze de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben van gezondheidswerkers om ze weer op de been te krijgen of naar psychiatrische instellingen.

Hij zei ook dat hij van plan is meer nadruk te leggen op veteranen die op straat leven.

“Voor degenen die slechts tijdelijk pech hebben, zullen we eraan werken om hen te helpen snel weer in het normale leven te integreren”, zei hij. “Voor mensen met verslavingen, verslavingen en veelvoorkomende psychische problemen, zullen we ze in behandeling krijgen.”

Il a ajouté: “Et pour ceux qui sont gravement malades mentaux et profondément perturbés, nous les ramènerons dans des établissements psychiatriques, auxquels ils appartiennent, dans le but de les réintégrer dans la société une fois qu’ils seront suffisamment bien pour s’en uitgaan.”[ad_2]