[ad_1]

Rep. Matt Gaetz, R-Fla., Zei dat hij beide wil, en de limiet raakt wat het eerst komt. “Ik ben voor zoveel mogelijk kansen om neerwaartse druk uit te oefenen op uitgaven die de inflatie aanwakkeren”, zei hij.

Gaetz zei dat de leidinggevenden hebben uiteengezet hoe lang de verschillende dollarbedragen waarschijnlijk zullen duren. De voorzitter van de Republikeinse Beoordelingscommissie, Kevin Hern, R-Okla., zei dat een optie die wordt besproken een verhoging van $ 2 biljoen is, die volgens de Republikeinen een jaar zou duren.

Rep. Bob Good, R-Va., een lid van de Freedom Caucus, zei dat hij wil dat de dollar stijgt, zodat hij dat kan vergelijken met de bezuinigingen die de Republikeinen in het wetsvoorstel hebben gepland.

“We moeten ervoor zorgen dat de onmiddellijke verlagingen hoger zijn dan het bedrag van de verhoging van het schuldplafond”, zei hij.

Rep. Barry Loudermilk, R-Ga., zei dat hij voorstander is van het opschorten van het schuldenplafond tot een bepaalde datum en dat er verschillende opties op tafel liggen, variërend van eind dit jaar tot eind volgend jaar.

[ad_2]