[ad_1]

De spelers van Colorado Avalanche lijken erg blij dat ze het reguliere seizoen hebben afgesloten aan de top van de Central-sectie van de nationale hockeycompetitie, maar ze zouden ook graag een confrontatie met de Minnesota Wild in de eredivisie vermijden. tour eliminatie.

• Ofwel: De coup qui pourrait faire basculer la serie Stars-Wild

• Ofwel: Séries de la LNH: Filip Gustavsson en Ryan Hartman briljant, le Wild surprend les Stars

Volgens wat de sportsnet-hockeyexpert Elliotte Friedman meldde, vermeldden bepaalde hockeyspelers onder de dekmantel van anonimiteit dat de prestatie van de Avalanche op vrijdag tegen de Predators of Nashville niet werd genoemd: de club gaf de voorkeur aan découdre avec le Kraken de Seattle au debut des serie.

Om eerlijk te zijn, een overwinning in Tennessee is vereist en de kampioenen hebben hun missie in de belangrijke 4 à 3 voltooid.

Friedman herinnerde zich in zijn meest recente kroniek “32 Thoughts” dat zonder de Kraken in diskrediet te willen brengen, een duel met de Wild aurait été davantage éprouvant fysiek voor les hommes de l’entraîneur-chef Jared Bednar was. D’ailleurs, les Stars de Dallas, die mesurent uit Minnesota in de ronde initialen, hebben een naam gekregen, auto’s ontvallen door veteraan Joe Pavelski, lundi, quand il encaissé contact met Matthew Dumba.



[ad_2]