[ad_1]

De eerste wedstrijd van de serie tegen de Islanders of New York en de Hurricanes of Carolina, op maandag, zal geen deel uitmaken van de grands crus van de hockeygeschiedenis, maar het zal dienen als een herinnering aan de teams die deelnemen aan de serie dat gebrek aan discipline. peut mener tout droit à l’elimination.

• Ofwel: Séries de la LNH: Filip Gustavsson en Ryan Hartman briljant, le Wild surprend les Stars

• Ofwel: De coup qui pourrait faire basculer la serie Stars-Wild

In Raleigh scoorden de bezoekers twee strafschoppen waardoor het team van Jesperi Kotkaniemi vroeg in de eerste en tweede confrontatie kon toeslaan en naar een 2-1 winst kon mikken. De doelpunten van Sebastian Aho en Stefan Noesen waren voldoende. gardien Antti Raanta, met een oude devant alleen Ryan Pulock. Als je waarschuwingssignalen hebt, zijn de tenteurs van de eerste laissez-passer van de formaties van de l’Association de l’Est de la Ligue National de hockey.

Als de speciale eenheden niet in het werk komen, kunnen ze de rit opheffen, de vakanties gaan sneller. “Nous avons joué du bon hockey.” Het was een 2-1 match typerend voor de serie. C’était l’une de ces soirées. Il nous fellait un but avantage numérique et nous ne l’avons pas eu”, een betreurde kapitein Anders Lee, van het voorstel van het quotidien New York Post.

In feite, ik val massale new-yorkaise aan tijdens vier gelegenheden en het zal nooit gebeuren dat een van de laatste keren aankomt. Zeker plan en aussi à forces égales, de afwezigheid van de oude du Canadien de Montréal Alexander Romanov se fait sentir. Blessé au haut du corps, le défenseur is habile dans le jeu de transition en son trainer-chef Lane Lambert ne peut compter sur lui depuis le 1eh april. Deze partners kunnen het relais van de burger terugsturen.

“Nous devons faire circuler la roundelle avec plus de vitesse,” zei Lambert. Je zult zien dat de temps: orkanen hebben geen kans om de temps en de ruimte te verbeteren. C’est leur pain et leur beurre. Het is uw dringende constamente en u ontwikkelt een belangrijke overgang.”

Les “Canes” zijn rassurent

Du côté des gagnants, the performance of Raanta, qui a obtenu le mandat the jouer lundi au détriment de Frederik Andersen, a suscité du soulagement chez les siens et également dans l’esprit du veteraan.

“Je prônais seulement ma mentality habituelle, soit d’y aller un jour à la fois. Je me suis préparé de la même façon qu’en regular saison, a precisé l’auteur de 25 arrêts aux médias. Normaal, vous savez la evell je kunt de wedstrijd niet betwisten en ik weet dat je m’entraînais bien et que ça allait être mon tour, je serais prêt. Certes, j’étais opgewonden de pouvoir verdediging van de filet.”

De deuxième belediging aura lieu mercredi sur les ondes de la chaîne TVA Sports 2 à compter de 19h.[ad_2]