[ad_1]

Comme de nombreuses equipes sportives parvenant pas à se qualifier in series, les Predators de Nashville overweegt bepaalde aanpassingen en d’ailleurs, un changement derrière le banc n’est pas à exclusure, aux dires du future director general Barry Trotz.

• Ofwel: Serie: hier zijn de NHL23-spelvoorspellingen

• Ofwel: Malgré, ondanks de tegenstrijdige meningen, blijft Serge Beausoleil volharden en ondertekenen

• Ofwel: “La pression reste un privilège” – Sheldon Keefe

Celui bewoner van een conseiller-post van de vervangende directeur van DG Actuel David Poile, die op 30 juni met pensioen ging, een aandenken aan de toekomst van de chef-kok John Hynes na een voltooide evaluatie van zijn werk. De club uit Tennessee eindigde de campagne op de 10e plaats in de Western Association of the National Hockey League met 92 punten.

“Il s’agira d’un processus. J’analyserai tout le monde, que ce soit les joueurs, les membres du personnel ou John. Nous discuterons of son plan de l’an prochain et nous verrons à partir de là. C’ est la marche à suivre et on doit la respecter. David a emprunté la même procedure à mon égard pendant longtemps, donc je ne crois pas qu’il pouvait réponder sur-le-champ à surees questions”, zei de voormalige piloot van de ” Preds”, zoals gerapporteerd door de NHL-site .com.

Echter, Trotz zei dat het relevant is dat de piloot een reis zonder quelques is die belangrijk is op de route. Roman Josi en Filip Forsberg, (hersenschudding), Ryan Johansen (pezen) en Matt Duchene (vinger) bezochten de ziekenboeg, terwijl anderen hun zeilen hijsen vóór de transactiedeadline van 3 maart.

“John heeft een groot fantastisch probleem bereikt met obstakels. Als je weet dat je de formatie moet beschouwen en je bent voorbereid om een ​​moyen de gagner dans le dernier droit te overwinnen. Ainsi, felicitations à lui et son groupe d’instructeurs”, een complimenté le dirigeant.

meer…

Desalniettemin heeft Trotz geen avoir aprèsir la première moitié d’année des Predators. Hun optreden zette het management ertoe aan te verkopen in mode vente sur le marché des échanges.

“Il ya des discussion importantes à tenir avec les joueurs, not les veterans.” Als er een bepaald ensemble van een plan is, is het van belang dat de reactie van de aprépériantes van de diriger op de bonne voie, at-il dit. In de eerste plaats, een manque de constance quant à la manière de jouer nodig is om succes te verkrijgen, zodat u uw probleem kunt oplossen.

Hynes heeft een opdracht gekregen van januari 2020 en Nashville heeft een ronde eliminatoire van de printemps 2018 gekregen.[ad_2]