[ad_1]

Het volgende seizoen morte dans de honkbalmajeur voor het théâtre van l’une des plus grandes chases à un joueur autonome de l’histoire du circuit.

• Ofwel: Du grote Shohei Ohtani!

• Ofwel: Édouard Julien et les Twins goûtent à la médecine de Gerrit Cole

Het wonderkind van de Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, zou inderdaad gratis comme l’air au terme de la presente-campagne kunnen worden. Het is een fort dat overeenkomt met de krachten van de machtsstrijd met het hoofd van de celui die uitblinkt op de butte qu’au baton.

In een reeks van trois die overeenkomt met de engelen en de Yankees van New York, de artillerie van de bombardiers van de Bronx Nestor Cortes en een amorcé l’operatieve verleidingsorganisatie.

“Ce suraitable pour nous de pouvoir l’attirer ici, a this celui don’t les propos on été reportés par le quoteidien “New York Post”. Ce sera cependant très dispendieux. Il sera intéressant of your comment tout ça se droulera.”

Het is waarschijnlijk dat de mogelijkheid bestaat dat Ohtani de banque sautert als personeelslid in de geschiedenis van honkbalmacht.

“C’est assez fou d’y penser quand aboute ce que [Aaron] Rechter en ce que le lanceur des Blue Jays [Kevin] Gausman ontkent. Ohtani is l’un des cinq meilleurs artilleurs et l’un des cinq meilleurs frappeurs de notre circuit.”

Over het algemeen, Oordeel een eerste keer over nieuwe dingen, een totaalbedrag van 360 miljoen $. Trouwens, Gausman kreeg een contract van vijf jaar waarmee hij $ 110 miljoen kan aanraken.

Begin onderhoud in 2023, ik heb de marchandise gekocht. De 28-jarige Japonais handhaafde een slaggemiddelde van .289 en sloeg 17 hits gedurende 15 wedstrijden die naar de plaquette werden gestuurd. Op de heuvel behield hij een record van 2-0 en een uitstekend puntengemiddelde van 0,86.[ad_2]