[ad_1]

Terwijl zijn bewaker Filip Gustavsson wonderen verrichtte, stond aanvaller Ryan Hartman toe dat de Minnesota Wild maandag een 3-2 overwinning boekte in de tweede verlengingsperiode in de eerste wedstrijd van de serie tegen de Dallas Stars. avond

• Ofwel: Serie van de NHL: les Kings reviennent de l’arrière en surprennent les Oilers

• Ofwel: Serie: voici les prédictions du jeu NHL 23

Le Wild a donc prijst les devants 1 à 0 in deze serie. Gustavsson, die een première devant le filet en séries éliminatoires tot stand heeft gebracht, en de grande vedette de cette recontre. Le Suédois een repoussé 52 van 54 tirs dirigés tegen hem. Zoon tegen Jake Oettinger heeft de wedstrijd beëindigd met 45 arrêts.

Kirill Kaprizov opende de score voor Minnesota tijdens de numerieke overmacht in de eerste periode. Meer dan twee jaar geleden, Dallas heeft inkomsten verdiend dankzij de dossiers van Roope Hintz en Jason Robertson. Naast de verloving creëerde Sam Steel een merk op één scherm. Als er een driedubbele periode zonder doelpunt is, kunnen twee spelers een verlenging terugdraaien, of Hartman een laatste tranche van het debuut.

Woensdagavond wordt in Dallas het tweede duel van de reeks gepresenteerd.[ad_2]