[ad_1]

In een verhaal dat ongelooflijk lijkt zonder het ondersteunende fotografische bewijsmateriaal, “vloog” een hogesnelheidsauto zondag op de tweede verdieping van een huis in Noord-Californië, landde boven op een carport en botste tegen een slaapkamer, ambtenaren gezegd.

Het huis ligt in Kaap Hoorn, een deel zonder rechtspersoonlijkheid van Placer County in de uitlopers van de Sierra, ongeveer 3,2 km ten noorden van Colfax en op een uur rijden van het Lake Tahoe-gebied.

De California Highway Patrol zei dat de auto “extreem snel” reed op de weg met een maximumsnelheid van slechts 10 mph. KCRA meldde. Bob Arant, de eigenaar van het huis, schatte dat de auto ongeveer 22 meter moet hebben afgelegd voordat hij op de tweede verdieping landde.

Brandweerlieden van de brandweer van Placer County reageerden zondag op een melding van een voertuig in de tweede verdieping van een huis aan Robbers Ravine Road in het Kaap Hoorn-gebied van Placer County.

Brandweerlieden van de brandweer van Placer County reageerden zondag op een melding van een voertuig in de tweede verdieping van een huis aan Robbers Ravine Road in het Kaap Hoorn-gebied van Placer County.

Kal vuur

Brandweerlieden van de brandweer van Placer County, waaronder een technisch reddingsteam, konden het voertuig stabiliseren met behulp van een touwsysteem en de bestuurder redden. De vrouw die de auto bestuurde, overleefde haar overval, hoewel ze voor ernstige verwondingen werd behandeld in het Sutter Roseville Medical Center, zei de CHP.

Arant en zijn vrouw waren gelukkig niet thuis op het moment van de crash en bleven daardoor ongedeerd, aldus KCRA.

Foto’s genomen door de brandweer van Placer County toonde een enorm gat in de slaapkamer op de tweede verdieping waar de auto landde. Vanwege schade aan de infrastructuur van het huis en openlijke blootstelling aan de elementen, moesten Arant en zijn vrouw verhuizen naar een camper op hun terrein.

Brandweerlieden van de brandweer van Placer County reageerden zondag op een melding van een voertuig in de tweede verdieping van een huis aan Robbers Ravine Road in het Kaap Hoorn-gebied van Placer County.

Brandweerlieden van de brandweer van Placer County reageerden zondag op een melding van een voertuig in de tweede verdieping van een huis aan Robbers Ravine Road in het Kaap Hoorn-gebied van Placer County.

Kal vuur

De autoriteiten onderzoeken naar verluidt of er drugs of alcohol in het spel was bij het ongeval.[ad_2]