[ad_1]

Twee Republikeinse wetgevers in het House Oversight Committee zeiden dat de familie Biden profiteerde van een mensenhandelplan dat een prostitutiering in de Verenigde Staten en landen als Rusland en Oekraïne omvatte.

Vertegenwoordigers. Marjorie Taylor Greene uit Georgia en Nancy Mace uit South Carolina zeiden dat ze bij het ministerie van Financiën bankdocumenten hadden bekeken die “verbijsterend” bewijs bevatten van een uitgebreid netwerk van buitenlandse zaken van de Biden-familie, waarvan sommige bewijs vertoonden van mensenhandel en prostitutie. .

Beide wetgevers zijn lid van het House Oversight and Accountability Committee, dat de buitenlandse zakelijke deals van de familie Biden onderzoekt om te bepalen of president Biden er enig aandeel in had of kennis van had. Het door de Republikeinen geleide panel doorzoekt verdachte activiteitenrapporten van het ministerie van Financiën, of SAR’s, die door banken zijn gegenereerd voor transacties van leden van de familie Biden en hun medewerkers.

SP. Greene zei in een video die op zijn Twitter-account was geplaatst dat de House Oversight Committee zojuist meer dan 2.000 pagina’s met financiële documenten met betrekking tot de zakelijke transacties van de familie Biden had doorgenomen.

“Ik zag net bewijs van mensenhandel”, zei mevrouw Greene. “Het ging om prostituees, niet alleen van hier in de Verenigde Staten, maar ook uit het buitenland zoals Rusland en Oekraïne.”

Bij buitenlandse zaken, zei mevrouw Greene, waren de zoon van president Biden, Hunter Biden, betrokken en “vele andere familieleden die verder reiken dan Hunter Biden en zijn naaste familie”.

Verdachte activiteitenrapporten zijn geen openbare registers en The Washington Times kon de informatie niet onafhankelijk verifiëren.

Panelvoorzitter, Republikeinse Rep. James Comer uit Kentucky zei deze week dat uit de recente beoordeling door de commissie van rapporten over verdachte activiteiten is gebleken dat negen leden van de familie van president Biden “mogelijk hebben geprofiteerd” van zakelijke deals die waren georkestreerd door de zoon van president Biden, Hunter Biden, en zijn broer, James Biden, en verschillende zakenpartners.

Republikeinse onderzoekers van de heer Comer en de Senaat hebben bankdocumenten gelekt waaruit blijkt dat Hunter Biden, James Biden en de schoondochter van president Biden, Hallie Biden, in 2017 en 2018 betalingen hebben ontvangen via Hunter Biden van een energiebedrijf dat wordt gesteund door de inmiddels ter ziele gegane Chinese Communistische Partij. Zes andere familieleden die mogelijk van de deals hebben geprofiteerd, werden deze week geïdentificeerd, zei Comer.

“Het familiebedrijf Biden is gecentreerd rond de politieke carrière en connecties van Joe Biden, en het heeft een exorbitante hoeveelheid geld opgeleverd voor de familie Biden”, zei de heer Says Comer. “De toezichtscommissie zal doorgaan met het zoeken naar aanvullende bankgegevens om het verwarde web van financiële transacties van de Bidens te volgen om te bepalen of de familie Biden het doelwit is van buitenlandse actoren en of er een bedreiging voor de nationale veiligheid bestaat.”

Democratische wetgevers die in de commissie zitten, vergezelden de Republikeinen niet naar het ministerie van Financiën om rapporten over verdachte activiteiten te bekijken. Een woordvoerder van de Democraten in het panel zei dat de Republikeinen de president en zijn familie belasteren door bankafschriften verkeerd voor te stellen.

“Na jaren van politieke vervolging van de familie Biden, bewijst de verklaring van president Comer van vandaag eens te meer dat hij er niet in is geslaagd bewijs van wandaden van president Biden aan het licht te brengen”, zei hij in een verklaring aan The Times. “Nog verontrustender is dat de Republikeinen van het Comité rapporten van verdachte activiteiten verkeerd bestempelen als bewijs van wangedrag of criminaliteit, in plaats van ze te noemen wat ze zijn: ongefundeerde informatie die zelden resulteert in een follow-up door de politie.”

The Times nam contact op met het Witte Huis voor commentaar, maar hoorde niets terug.

President Biden heeft ontkend betrokken te zijn bij of iets te weten over de zakelijke transacties van zijn zoon, broer en hun medewerkers. Maar uit gegevens blijkt dat hij een centrale rol speelde in de zakelijke transacties van de familie, of hij het nu wist of niet.

SP. Greene zei in haar video op Twitter dat de banden die ze recenseerde, lieten zien “een bedrijf rond Joe Biden, waarbij niet alleen meer familieleden betrokken waren dan we dachten, maar ook andere mensen en” een hele conglomeraat van LLC-mantelbedrijven waar het geld was stroomt door het buitenland – China, Oekraïne, maar daarnaast nog vele andere landen.

SP. Mace deed maandag een soortgelijke bewering na het bekijken van 100 meldingen van verdachte activiteiten.

“Ik moet je zeggen dat er meer Bidens bij betrokken zijn dan we eerder wisten”, zei mevrouw Mace op Twitter. “En elke keer dat je onder een steen kijkt, is er zoveel meer dat je moet onderzoeken, want het is gek hoeveel familieleden erbij betrokken zijn.”

SP. Mace zei dat het geld dat gemoeid is met de transacties van het familiebedrijf Biden “astronomisch is”. Ze zei ook dat uit de gegevens blijkt “de bron van de financiering, waar het geld naartoe gaat, lege vennootschappen, prostitutieringen, enz.”

“Het is waanzin voor mij dat dit niet is onderzocht zoals het zou moeten zijn,” zei mevrouw Mace.

De heer Comer kreeg toegang tot de verdachte activiteitenrapporten na maandenlang gekibbel met het ministerie van Financiën, dat zijn verzoek afwees totdat de GOP in januari de controle over het Huis overnam.

GOP-wetgevers bekijken de documenten als onderdeel van een poging om te bepalen of het web van winstgevende buitenlandse zakelijke deals die door de Bidens en hun zakenpartners zijn gesloten, president Biden en de Amerikaanse nationale veiligheid in gevaar heeft gebracht.

Ze vroegen Hunter Biden, James Biden en een groep zakenpartners om aanvullende documenten. Tot nu toe werkt alleen hun partner Eric Schwerin mee.

Uit bankgegevens en ander bewijsmateriaal dat tot nu toe is onthuld, blijkt dat de familie Biden en haar medewerkers deals hebben gesloten met buitenlanders uit China, Oekraïne, Rusland, Kazachstan en andere landen. De transacties dateren uit de ambtstermijn van president Biden als vice-president.

Republikeinen willen weten hoe de familie Biden en familiegenoten geld verdienden en of het om beïnvloeding ging. Republikeinen willen ook bepalen of president Biden ooit een percentage van de winst heeft genomen of op de hoogte was van de deals.[ad_2]