[ad_1]

De Boston Bruins begonnen hun eerste tourreeks tegen de Florida Panthers met een overwinning, maar niemand sprong op het plafond in de kleedkamer van de winnaars.

• Ofwel: Serie van de NHL: les Kings reviennent de l’arrière en surprennent les Oilers

• Ofwel: Séries de la LNH: Filip Gustavsson en Ryan Hartman briljant, le Wild surprend les Stars

Tijdens een persconferentie ter gelegenheid van de winst van 3 à 1 acquis van de hand van Brad March en een dubbel cv van de groep.

“Je ne crois pas que nous avons été satisfaits après un seul de nos matches cette année.” C’est toujours plaisant de reporter la première partie d’une serie, mais nous n’avons absolument rien accompli jusqu’à maintenant”, verklaarde celui qui een winst van deze première sortie voor inschrijving zoon 50e maar een carrière in serie.

Les Bruins is een van de grote favorieten van eliminatoren, en het is een kwestie van connaître een historisch seizoen. Hun 65 overwinningen en 135 punten in het algemeen klassement zijn records van de National League. Malgré cela, l’entraîneur-chef Jim Montgomery gelooft dat zijn skaters nétait pas prêts pour le premier match de l’après-seizoen zijn.

“L’intensité des serie nous a un peu surpris et je crois qu’on était un peu nerveux”, onderstreepte hij.

“On n’est pas vraiment heureux de notre jeu à cinq contre cinq.” Als u een goed doel hebt, kunt u een groot resultaat behalen en de uitstekende prestatie van bepaalde joueurs, particulier notre gardien.

Linus Ullmark en fermé la porte à 31 reprises devant la cage des “Oursons” tijdens dit duel waar de Panthers een beetje lijken te avoir plus le couteau tussen les dents que leurs rivaux.

Gagner voor Bergeron

Les Bruins devaient se débrouiller sans leur captaine pour leur premier match des séries. In feite was Patrice Bergeron gedwongen verbeurdverklaring te verklaren vanwege een virus.

“Il [Bergeron] een keer dat we een reis hadden gemaakt en een gesprek voor de partij, en onthulde de aanvaller Jake DeBrusk. Het zal duidelijk zijn dat u altijd ongeduldig bent om actie te ondernemen. On veut gagner pour lui. C’était l’objectif au debut de la seizoen et je pense qu’on fait un pas dans la bonne direction ce soir [lundi]mais c’est encore très tôt.”

Mardi, Montgomery en gaven aan dat de Québécois se sentait mieux, mais qu’il ne patinerait pas avec ses coéquipiers lors de l’exercice du jour.

Ten slotte besloot Bergeron de terugtocht af te stoten en een contract van een jaar te tekenen om te proberen de Stanley coupe à nouveau te redden. Het lijkt erop dat de kans groot is dat Bergeron zo de grootste motivaties heeft in het kamp van Boston.

– De Bruins zullen woensdagavond, tijdens het tweede duel gepresenteerd op TD Garden, een volgende stap in de richting van dit doel proberen te zetten. De belediging is prêtente sur les ondes de TVA Sports.[ad_2]