[ad_1]

Je hebt geen grote aankondigingen gedaan van het deel van Jeff Gorton en de Kent Hughes die tijdens het laatste seizoen van Canadien op de hoogte waren, maar het is waarschijnlijk dat Martin St-Louis, c Als u een meningsverschil heeft, kiest u voor 100%.

Het is niet verplicht om alles uit de kast te halen, met name omdat het een kenmerk is dat u uw eigen plannen kunt maken, meer dan eens van mening verschillen en overeenkomen met uw aangekondigde plan. Zoals Hughes al zei, het is niet de bedoeling dat de joueurs gewoon op zoek gaan naar de plaisir, meer dan ooit de gars die seront waren in Montréal longtemps en qui vont son équipe à growir.

Als de wereld groeit en même temps chez le Canadien dans son nouveau rol, que ce soit Hughes lui-même, St-Louis of Nick Suzuki comme captaine.

On veut bâtir quelque koos qui va duurer. Hughes heeft tot nu toe goede transacties gedaan, met name met de overnames van Kirby Dach en Mike Matheson, en ik vertrouw erop dat hij ze in dezelfde richting zal voortzetten.

Als het goed is, is het mogelijk dat onze keuze uit een hernieuwde keuze is, of er zijn opties voor overstap en misschien wel een andere bon jeune joueur. De eerste keuze was een belofte van kwaliteit en op prijs gesteld door Connor Bedard, mais la lottery, c’est la lottery et peu importe, il faut repêcher intelligence.

Goede aanpak

In het algemeen, je kunt het beste benaderen. Pour la première fois des decenniums, op een une quipe don’t le noyau est jeune et il faut continuer dans la même voie. Op espère se qualifier pour les séries l’an prochain, mais zeker pas à tout prix. Echt waar, de man heeft meerdere stukken van de kast en me met een Bedard dans l’alignment, ce sera moeilijke de faire partij van de beste meilleurs uit het Oosten.

Oui, il ya eu des blessés, mais combien the fois at-on this, cette saison après une défaite, que le Canadien avait bien joué? Pour moi, c’est le meilleur indice que le CH est encore loin d’une aux séries, mais on ne sait jamais.

Le retour en santé de Cole Caufield, de Juraj Slafkovsky et de quelques autres va peut-être changer la donne, mais il y aura d’autres blessés, c’est sûr. Het is de beheerder van Kent Hughes die de donner plus de munitie als zijn entraigneur heeft en een aura heeft van een fort-aanklaagster. La balle is dans son camp.

Montembeault en Equipe Canada

Je suis vraiment content pour Samuel Montembeault qu’il ait été sélectionnée sur Équipe Canada pour participar au Championnat du monde. Als je een rol speelt, deze uitnodiging is een bevestiging dat je een kans krijgt op de LNH. Het is niet meer dan een beperkte hoeveelheid en u kunt een muts tot een blouson toevoegen. Il vira une beauty experience et se fera des contacten qui pouraurent lui ouvrir des portes uiteindelijk. Ik kan me voorstellen dat het een feit is dat de twee wedstrijden van het seizoen van Canada betwist worden. C’était une belle marque de reconnaissance de la part de St-Louis.

De weigering van Suzuki

Je begrijpt dat Nick Suzuki de uitnodiging voor Canada heeft afgewezen. In 23 jaar, op ne weigeren pas een vertelvoorstel à moins d’être zegen, mais les mentalités changent. Als er een groot contrast is met de wereld, is het mogelijk dat u niet kunt winnen en dat de wereldkampioen kampioen wordt, en dat is niet het geval bij de Jeux olympiques. Als je ouder bent, heb je de uitnodiging geaccepteerd en ben je dol op de ervaring, maar misschien is het wel zo dat je een goede naam hebt. Ik heb de uitnodiging een keer afgewezen, mais seulement plus tard dans ma carrière.

– Voorstel recueilles door Gilles Moffet

Tussengerechten

Voorspellingen dans l’Est

Je hebt geen vertrouwen in Panthers en les Bruins gagneront in cinq-wedstrijden. Moeilijk om met Lightning om te gaan, meer dan je crois que les Leafs zijn prêts pour la nexte tape et ils l’emporteront in sept parties. Les Rangers potrouint aller très lendenen et ils auront raison des Devils en zes partijen. Als gardien zal Ilya Sorokin de eilandbewoners in zeven wedstrijden tegen de orkanen laten vechten.

Voorspellingen dans l’Ouest

Les Golden Knights de Vegas treden in serie op, alors que les Jets déçoivent. Je kiest voor Vegas in sept. Je predis een overwinning du Wild sur les Stars, mais c’est mon cœur qui parle. Je steunt de oude equipe en Marc-André Fleury. Les Oilers auront le meilleur sur les Kings op zes feesten, auto je crois qu’ils zullen een véritable équipe hebben. Ce n’est plus juste l’affaire de Connor McDavid et de Leon Draisaitl. Chapeau au Kraken pour leur belle saison, mais ils ne sont pas de taille pour l’Avalanche. Colorado en cinq.

Een laatste Canadese

Als het een finale van de coupé is die Stanley toute canadienne tussen Maple Leafs en les Oilers, weet ik zeker dat het mogelijk is. Je predis la coupe aux Oilers en de trofee Conn Smythe à l’onnavolgbare, Connor McDavid.

Samsonov in vertrouwen

Ik hield van de opmerkingen van Ilya Samsonov die zei dat de Maple Leafs het beste team in de NHL hadden. De puristen zijn het niet eens met hun passie voor hun gezichtsuitdrukking, meer dan hun geschiedenis in de serie, ze maken indruk op de leiders van Leafs zoals Auston Matthews, Micth Marner en John Tavares, zorg ervoor dat u uw handen uit de mouwen steekt en een vertrouwenspersoon vertrouwt.

Nouvelleère in Pittsburgh

De congédiement van de president, Brian Burke, en de directeur-generaal, Ron Hextall, hebben het debuut van een nieuwe chez pinguïns aangekondigd. On tolère pas la défaite à Pittsburgh. Als je in een lang reconstructieproces zit te kijken, zul je Sidney Crosby niet meer verrassen met zijn carrière in het buitenland. Dit is wat er gebeurde in Chicago met het vertrek van Patrick Kane en Jonathan Toews.[ad_2]