[ad_1]

De Republikeinse senator Marsha Blackburn uit Tennessee zei dinsdag dat niet-begeleide minderjarigen aan de zuidgrens worden gebruikt voor sekshandel en kinderarbeid.

De opmerkingen komen nadat klokkenluiders zeiden dat de regering-Biden waarschuwingen negeerde dat migrantenkinderen het risico liepen te worden uitgebuit voor arbeids- of sekshandel. als gevolg bij de New York Times. Het ministerie van Arbeid opende in februari een onderzoek naar snackfabrieken wegens schendingen van kinderarbeid.

“We weten dat het Office of Health and Human Services for Refugee Resettlement de 85.000 kinderen die naar dit land zijn gekomen volledig uit het oog is verloren”, vertelde Blackburn aan Fox News-presentator Harris Faulkner. “We weten dat u meer dan 250.000 niet-begeleide buitenlandse kinderen heeft en dat zij er geen 85.000 kunnen vinden? (GERELATEERD: ‘Het is duidelijk een F’: senator Mitt Romney vraagt ​​Mayorkas om de grensbeveiligingsinspanningen van de Biden-beheerder te beoordelen)

SHOW:

“Je verwijst naar de klokkenluider en wat we horen is dat veel van deze kinderen naar mensen gaan die ze als arbeid willen gebruiken. Dat is iets dat moet stoppen”, vervolgde Blackburn. “Het feit dat ze niet weten of deze kinderen worden verhandeld, of ze in bendes zitten, of ze worden gebruikt voor drugshandel, sekshandel.”

US Customs and Border Patrol (CBP) stuitte in fiscaal jaar 2022 op meer dan 2,3 miljoen migranten, terwijl nog eens 600.000 migranten CBP ontweken in dit fiscale jaar, Fox News gemeld. CBP meldde 230.000 mensen te hebben ontmoet in oktober, de eerste maand van fiscaal jaar 2023, nog eens 233.470 mensen in novemberde tweede maand van boekjaar 2023 en meer dan 250.000 in december.

“Deze kinderen worden naar mensen gestuurd die ze gebruiken voor arbeid of ze in bendes stoppen of voor sekshandel”, zei Blackburn. “Het is moderne slavernij.”

De Republikeinse senator Charles Grassley uit Iowa vertelde de regering-Obama in november 2015 dat klokkenluiders soortgelijke uitbuiting van niet-begeleide minderjarigen hadden gemeld, volgens een rapport van 2 november. 24, 2015 uitgave.

“De federale overheid heeft kinderen al heel lang misbruikt en uit het oog verloren”, zei Faulkner. “Dat aantal, 85.000, is er niet van de ene op de andere dag gekomen.”

Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]