[ad_1]

De saga entourant l’avenir du quarter-arrière Lamar Jackson met Les Ravens de Baltimore n’a pas fini de faire couler de l’encre.

Mardi, voetbalexpert van het NFL-netwerk Ian Rapoport bevestigde dat de atleet van 26 een contrabod van $ 200 miljoen kan weigeren met een garantie van $ 200 miljoen.

Het voorstel dat u kunt verwachten, is een kwestie van septembre dernier. Dit is een contract met een totale waarde van $ 250 miljoen, inclusief een handtekeningbonus van $ 133 miljoen.

Hoewel ik dit aanbod accepteerde, kreeg de centrale aurait een montant garantie en een belangrijke reden waarom hij onlangs instemde met quarterback van de Philadelphia Eagles Jalen Hurts. Het is een eerste keer dat er een prijs van 255 miljoen $ is, inclusief een garantie van 179,3 miljoen $. De 24-jarige man is de best betaalde atleet in de geschiedenis van de NFL geworden.

Voor revenir à Jackson, il est joueur autonome, mais les Ravens luiont remis une étiquette de joueur de concessie niet-exclusief. Het betekent dat een van de volgende punten het kwart van het deel van de 31 andere formaties van de NFL of het ontvangen van een vergoedingskeuze kan zijn.

Op 2 maart onthulde Jackson in een publicatie op Twitter dat hij een uitwisseling had aangevraagd bij de Maryland-organisatie. Het lijkt erop dat de Ravens niet de bedoeling hebben om te vragen.

De twee kampen beginnen op 17 juli voor de duur van de clausules van een contrat op lange termijn. Après cette date, le quarter-arrière heeft twee opties: onderteken het contract met een qui vient avec l’étiquette of verzaker à saison 2023.[ad_2]