[ad_1]

De interesse om federale kredieten mee naar huis te nemen in rekeningen voor kredieten groeit onder de Republikeinen van het Huis onder nieuwe beperkingen die de GOP-meerderheid heeft ingesteld voor het volgende fiscale jaar.

Nieuwe postzoekers zijn onder meer enkele toprepublikeinen die niet op zoek waren naar posten terwijl de Democraten de kamer leidden in het 117e congres, waaronder House Freedom Caucus-leden Marjorie Taylor Greene uit Georgia, Andy Harris uit Maryland en Ben Cline uit Virginia.

Huis Kredieten Voorzitter Kay Granger, R-Texas, is een andere GOP-wetgever die niet op zoek was naar kredieten tijdens het laatste congres, maar nu de sprong heeft gewaagd.

Volgens Granger-woordvoerder Alex Attebery nemen in totaal 14 House Republikeinen die niet eerder om opdrachten hadden gevraagd, en 33 van de 40 eerstejaars House Republikeinen, deel aan het proces van “financiering van gemeenschapsprojecten”.

Granger- en GOP-leiders stelden nieuwe vereisten in voor projecten van leden om een ​​”federale samenhang” of doelen te hebben die in eerdere wetten waren toegestaan. Ze verboden ook de toekenning van musea, gedenktekens en “gedenktekens”, of projecten die de naam van een persoon of entiteit dragen.

En ze schaften oormerken volledig af van rekeningen voor arbeid, gezondheidszorg, onderwijs en financiële diensten, nadat enkele conservatieven zich vorig jaar hadden gericht op projecten die ze als “wakker” beschouwden en die door die maatregelen werden gefinancierd.

“President Granger heeft richtlijnen en waarborgen aangescherpt voor [earmarks] met als doel onnodige uitgaven te beperken en ervoor te zorgen dat belastinggeld verantwoord wordt gebruikt’, zei Attebery in een verklaring. ‘Uiteindelijk zijn meer leden betrokken bij het kredietproces, en dat is precies wat mevrouw Granger als president wilde doen.

Meer “snoep”?

Maandag was de deadline voor leden om hun toewijzingsverzoeken online te plaatsen in overeenstemming met de transparantieregels van de kamer.

Met het grote aantal nieuwe sollicitanten zal het totale percentage Republikeinen dat deelneemt aan het toewijzingsproces dit jaar zeker toenemen. Bijna 60% van de Huisrepublikeinen nam vorig jaar deel aan het proces en de Republikeinen stemden vóór de start van dit congres met een overweldigende meerderheid tegen een voorstel om postings te verbieden, met 52 tegen 158 stemmen.

Granger vroeg $ 12 miljoen aan projecten, waaronder $ 5 miljoen voor de bouw van een YMCA in Fort Worth en $ 3 miljoen voor een voedselbank in Fort Worth.

Greene vroeg iets minder dan $ 14 miljoen, waaronder $ 3,8 miljoen voor een project voor de uitbreiding van een taxibaan op Richard B. Russell Airport in Floyd County en $ 2,2 miljoen voor uitrusting van de brandweer van Rome/Floyd.

Samen met Greene zijn de meest verrassende namen op de lijst van nieuwe aanklagers twee Freedom Caucus-leden, Harris en Cline, hoewel ze allebei in de kredietencommissie zitten.

Harris, de voorzitter van de subcommissie voor landbouwkredieten, vroeg om ongeveer $ 75 miljoen aan kredieten, waaronder $ 20 miljoen voor een wegenverbeteringsproject in Ocean City en $ 15 miljoen voor een project in het Army Corps of Engineers dat de pieren in Ocean City Inlet zou verbeteren.

Cline plaatste slechts één verzoek, maar het is een grote – $ 80 miljoen om Virginia’s I-81 uit te breiden – voor de Transportation-HUD-factuur, een subcommissie waar Cline in zit.

“Het is de economische ruggengraat van mijn district”, zei Cline. “Je moet dus van begin tot eind uitbreiden.” Hij zei dat hij de nieuwe regels voor het proces leuk vond en beschuldigde de Democraten ervan “projecten als snoepjes uit te delen”.

“We hebben eindelijk wat structuur aangebracht rond het programma en het proces, dus we financieren alleen de kernfuncties van de overheid, die het hart van de infrastructuur vormen”, voegde hij eraan toe.

Greene en Harris reageerden niet op verzoeken om commentaar.

Als voorbeeld van een van Harris ‘projectredenen, stelt de website dat het Ocean City Piers-project commerciële watersporters en vissers zou helpen toegang te krijgen tot de Atlantische Oceaan en dat het een toegestaan ​​​​gebruik is van belastinggeld onder de Rivers and Harbours Act 1935.

Greene schreef aan kredietbeambten dat het luchthavenproject passend was omdat het “de broodnodige veiligheidsverbeteringen biedt aan een grote regionale luchthaven”. Ze zei dat het was toegestaan ​​onder Hoofdstuk 471 van Titel 49 van de Amerikaanse Code, die handelt over de ontwikkeling van luchthavens.

Andere Republikeinen die kredieten zoeken nadat ze vorig jaar niet hebben deelgenomen, zijn onder meer vertegenwoordigers. Ronny Jackson, R-Texas, Michelle Steele, R-California en Bill Posey, R-Fla.

Een grote meerderheid van de Republikeinse eerstejaarsstudenten neemt deel aan het proces en eist de ideologische kloof voor de vertegenwoordigers van New York te overbruggen. Mike Lawler en Anthony D’Esposito naar Wisconsin Rep. Derrick Van Orden en vertegenwoordiger uit Florida. Anna Paulina Luna.

Luna is een lid van de Freedom Caucus die oorspronkelijk tegen president Kevin McCarthy, R-California, stemde bij de presidentsverkiezingen in januari. Ze stuurde iets minder dan $ 5 miljoen aan verzoeken, waaronder $ 2,5 miljoen voor rioolreparaties in Gulfport.

Wyoming Rep. Harriet M. Hageman, die voormalig Rep. Liz Cheney in een spraakmakende Republikeinse voorverkiezingen zocht opdrachten, net als de vertegenwoordiger uit Michigan. John James, die twee nipte senaatsverkiezingen in Michigan verloor vóór zijn verkiezing in het Huis.

Afgevaardigde Ryan Zinke, R-Mont., die dit jaar terugkeerde naar het Congres na een tumultueuze ambtstermijn aan het roer van het ministerie van Binnenlandse Zaken tijdens de eerste twee jaar van de Trump-regering, heeft iets meer dan 75 miljoen dollar gevraagd. Zijn eisen omvatten $ 30 miljoen voor de Blackfeet Nation om een ​​tribaal centrum te bouwen en $ 20 miljoen voor een bosbouwschool en een beroepsopleidingscentrum in het westen van Montana.

Zinke zei dat het Congres inspraak zou moeten hebben in hoe de federale overheid haar geld uitgeeft, in plaats van de discretie alleen aan agentschappen over te laten.

“Als ze opdrachten zeggen, bedoelen ze eigenlijk studiepunten”, zei hij. “En dat gaat terug op artikel één van de Grondwet, dat er geen geld uit de schatkist mag worden gehaald zonder gevolg van kredieten, door de wet, door het Congres. Dus we doen onze plicht.”

Postrepublikeinen komen massaal naar de post terwijl nieuwe regels van kracht worden verscheen voor het eerst op Roll Call.

[ad_2]