[ad_1]

“Hoewel de noodorder van de administratie niet perfect is, is het een kortetermijnreactie die zonneprojecten in de pijplijn een broodnodige brug geeft”, zei Rep. Judy Chu, D-Californië.

“Het zou Amerikaanse banen kosten”, zei Rep. Mike Thompson, D-California, zei over de resolutie. “Het zou het voor Amerika moeilijker maken, niet gemakkelijker, om op de lange termijn energie-onafhankelijk te worden.”

Vertegenwoordigers. Bill Pascrell Jr., DN.J., Lloyd Doggett, D-Tex., en Richard E. Neal, D-Mass., Stemden niet, en Rep. Dan Kildee, D-Mich., Die herstellende is van een operatie na een diagnose van kanker.

Pascrell en Kildee zijn mede-indieners van de resolutie. Sewell las een brief van Kildee voor ter ondersteuning van de maatregel.

“We moeten onze huidige handelswetten handhaven en onze capaciteit vergroten om oneerlijke handelspraktijken te bestrijden”, zei Kildee in de brief. “We kunnen niet toestaan ​​dat buitenlandse fabrikanten van zonne-energie handelswetten overtreden, vooral niet als het gaat om het nadeel van Amerikaanse arbeiders en Amerikaanse bedrijven.”

[ad_2]