[ad_1]

Voormalig president Donald Trump ontving zijn vijfde goedkeuring van een republikein uit Florida in het Congres, ondanks dat hij de gouverneur was. Ron DeSantis zou van plan zijn geweest om aan de race deel te nemen.

vertegenwoordiger Greg Steube uit Florida was de laatste Republikein van het Huis die het presidentiële bod van Trump in 2024 onderschreef en zei dat hij vindt dat DeSantis zijn ambtstermijn als gouverneur moet voltooien en ook Trump moet steunen. Steube sloot zich aan bij vier andere Republikeinen in Florida, Reps. Matt Gaetz, Byron Donalds, Anna Paulina Luna en Cory Mills hebben Trump gesteund, ondanks speculaties dat DeSantis aan de race zal deelnemen en de belangrijkste mededinger van Trump zal zijn in de GOP-voorverkiezingen.

“Hij is de enige persoon die vanaf de eerste dag al dit rampzalige beleid van de regering-Biden kan terugdraaien en het soort dingen dat gebeurde onder de regering-Biden zou nooit zijn gebeurd onder president Trump”, zei Steube maandag in een interview op Newsmax. .

“We moeten al het onrecht rechtzetten dat onder deze regering is gebeurd, de dingen rechtzetten die in Afghanistan zijn gebeurd, ons leger en onze veteranen steunen, en de dingen doen waar de America First-agenda voor staat, en hij is een persoon: Donald Trump. ,” hij ging verder. (GERELATEERD: Vertegenwoordiger Byron Donalds steunt Trump als president in 2024)

“Ik hoor kiezers de hele tijd zeggen dat ze willen dat hij zijn ambtstermijn afmaakt en president Trump steunt, en ik ben vereerd deel uit te maken van het team van president Trump”, zei Steube over DeSantis. (GERELATEERD: Trump beschrijft eindeloze juridische gevechten in Mar-A-Lago’s prime-time speech na aanklacht)

Trump verzekerde zich ook van steun in de Senaat. Republikeinse Tennessee Sens. Marsha Blackburn En Bill Hagerty beiden steunden Trump.[ad_2]