[ad_1]

Harry Kane

Tottenham en de Engelse spits Harry Kane, 29, is Parijs St Germain beste aanvallende doelwit deze zomer. (Le Parisien – in het Frans, abonnement vereist)externe link

José Mourinho zou kunnen worden Paris Saint Germain manager volgend seizoen bij de Roma-baas die momenteel hoog op het verlanglijstje van sportief directeur Luis Campos staat. (RMC Sport – in het Frans)externe link

Manager David Moyes dreigt steeds meer te vertrekken West Ham deze zomer met het proces van het identificeren van potentiële vervangingen aan de gang. (Posten)externe link

kristallen paleis wil dat Roy Hodgson na de zomer bij de club blijft om degene die hem als manager vervangt te begeleiden. (Telegraaf – abonnement vereist)externe link

Steven Gerrard zou naar verluidt op de shortlist staan ​​om de volgende hoofdtrainer van het Griekse team te worden Olympiakos zes maanden nadat hij werd ontslagen door AstonVilla. (Nadrukkelijkexterne link)

Manchester United En Liverpool leiden de race voor Brighton en Argentijnse middenvelder Alexis McAllister, 25, met van Arsenaal minder vergevorderde onderhandelingen. (Cesar Luis Merlo – op Twitter)externe link

Verenigd staan ​​op het punt overeenstemming te bereiken over een nieuw contract met de Spaanse doelman David de Gea, 32, wiens huidige contract aan het einde van het seizoen afloopt. (ESPN)externe link

Southampton hebben middenvelder James Ward-Prowse, 28, verteld dat hij deze zomer kan vertrekken als de club degradeert. Tottenham, West Ham En Newcastle zijn allemaal geïnteresseerd in de Engelse international. (Talksport)externe link

Leiden zal Spanje Onder-19 internationale vleugelspeler Ilias Akhomach, 19, contracteren nadat hij er niet in is geslaagd overeenstemming te bereiken over een contractverlenging met Barcelona. (Sport – in het Spaans)externe link

DE Barcelona in de kleedkamer groeit het geloof dat de Argentijnse en Paris St-Germain-spits Lionel Messi, 35, deze zomer zal toetreden. (Sport – in het Spaans)externe link

Twee Manchester United de verkenners keken toe Stad Birmingham academy winger en Engeland Onder-16 international Trevan Sanusi, 15, op maandag. (De voetbalinsider)externe link

De Ivoriaanse centrale verdediger Eric Bailly, 29, keert terug Verenigd deze zomer mee Marseille ervoor kiezen om geen optie te nemen om zijn lening permanent te maken. (Fabrizio Romano)externe link

Daily Mail achterpagina 19 april 2023
Achterpagina Daily Mail

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst[ad_2]