[ad_1]

De PAC ondersteunt de Republikeinse gouverneur van Florida. Het potentiële presidentiële bod van Ron DeSantis in 2024 zal honderdduizenden van zijn eerste brieven naar Iowa, New Hampshire, South Carolina en Nevada sturen, waarin hij uitlegt waarom hij de volgende president zou moeten zijn, zo heeft de Daily vernomen.

De vijf pagina’s tellende Never Back Down PAC-post valt donderdag in de brievenbussen, terwijl DeSantis door de Verenigde Staten reisde om op verschillende evenementen te spreken. Hoewel de mail geen melding maakt van een mogelijk presidentieel bod in 2024, wordt er wel op gewezen wat de PAC beschouwt als de belangrijkste prestaties van DeSantis en beschrijft het zijn achtergrond.

“Ron DeSantis is een van de meest populaire Republikeinen van het land, maar de meeste Amerikanen weten niet veel over zijn persoonlijke verhaal van hard werken, arbeiderssucces en militaire dienst. Never Back Down vertelt het verhaal van de gouverneur omdat onze beweging gelooft dat gouverneur DeSantis de toekomst is en wanneer kiezers meer te weten komen over zijn waarden als familieman, conservatieve strijder en ongeslagen leider, zijn ze nog enthousiaster om zich bij de beweging aan te sluiten ” De directeur van Never Back Down-communicatie, Erin Perrine, vertelde de beller voordat u de e-mail verzendt.

(Screenshot/DeSantis PAC Mailer/Daily Caller verkregen)

LEES HIER DE E-MAIL:

(DAGELIJKSE BELLER VERKREGEN) — … door Hendrik Rogers

De eerste pagina van de mail bevat informatie over DeSantis’ leven, militaire achtergrond en familie. Hij noemt DeSantis’ tijd bij Yale waar hij honkbal speelde, zijn vrouw Casey DeSantis, zijn uitzending naar Irak en zijn dienst in Guantanamo Bay. (GERELATEERD: DeSantis reageert op verslaggever die vraagt ​​of hij kandidaat is voor president)

(Screenshot/DeSantis PAC Mailer/Daily Caller verkregen)

Op de tweede pagina staan ​​de steunbetuigingen van vier kiezers uit Iowa, New Hampshire, South Carolina en Nevada en waarom zij vinden dat DeSantis president moet worden. (GERELATEERD: Rep. Chip Roy onderschrijft officieel DeSantis voor president, hoewel hij het niet heeft aangekondigd)

De derde pagina beschrijft het “DeSantis Playbook”, dat bestaat uit:

  • Als gouverneur van Florida duwde Ron DeSantis de COVID-bevelen van Dr. Anthony Fauci terug. Florida was een van de eerste staten die bedrijven heropende en kinderen weer naar de klas bracht.
  • DeSantis weigerde ondanks kritiek toe te geven aan Disney en verdedigde ouders en kinderen. DeSantis werkte zelfs aan het elimineren van speciale districten, zoals het district waarin Disney zichzelf kon besturen, waardoor het speelveld voor alle bedrijven in Florida gelijk werd.
  • Ron DeSantis heeft de “Stop WOKE Act” aangenomen, die het onderwijzen van Critical Race Theory in klaslokalen en bedrijfstrainingen elimineert.
  • DeSantis heeft ook gewerkt aan bescherming van ouders door de rechten van ouders op het onderwijs van hun kinderen af ​​te dwingen. DeSantis was de eerste gouverneur die een einde maakte aan de seksualisering van kinderen door transgenderactivisten die in andere staten plaatsvindt.

(Screenshot/DeSantis PAC Mailer/Daily Caller verkregen)

  • Gouverneur Ron DeSantis slaat terug naar de ontwaakte alarmerende media en roept het uit tijdens de orkanen van vorig jaar, toen smerige media orkaan Ian probeerden te gebruiken om hun eigen politieke agenda’s vooruit te helpen.
  • Gouverneur Ron DeSantis nam wraak op het uit de hand gelopen immigratiebeleid van Biden en stuurde tientallen immigranten naar liberale gemeenschappen zoals Martha’s Vineyard, waardoor linkse snobs de last van het rampzalige beleid van Biden deelden.

Er is gemeld dat DeSantis waarschijnlijk dit voorjaar zijn presidentiële run zal aankondigen.[ad_2]