[ad_1]

Als de Avalanche du Colorado een enkele serie gemakkelijk tegen de Kraken de Seattle zou vechten, is het risico van een snelle ontsnapping, zoals de oude keeper Philipp Grubauer in een abseilmardi.

De finalist voor de Vézina-trofee in 2020-2021 maakte in zijn laatste campagne in Denver 34 reddingen in een 3-1 overwinning in de eerste wedstrijd van de serie in de Ball Arena. Het is niet mogelijk om een ​​beroep te doen op exprimer van een grote motivatie die niet helpt bij het vormen van een eliminator, maar het kan ook leiden tot verveling door ex-coquipiers. “Revenir ici amène une sensation étrange, mais également family”, schrijft Grubauer op de site NHL.com. Ik speelde met veel verschillende series, donc oui, il n’y a rien de mieux que de se mesurer à votre ancien club en matches d’après-saison.”

Auteur van filet vainqueur tot twee niveaus, Alexander Wennberg gelooft dat werk en niet alleen talent het verschil zal maken in het duel tegen de kampioenen van de Stanley Cup. Seattle is gekwalificeerd voor een tweede bestaanscampagne en een prouvé pourquoi, mardi.

“Au sein de notre équipe, nous pensions qu’elle peut jouer solidment et actuellement, vous constatez que l’effort est là, at-il dit.” Chacun travaille pour son partner sur la glace et les gardiens font le boulot. Voilà ce que nous accomplissons quotidiennement.”

Het geluid van de bel is vergelijkbaar met dat van Yanni Gourde, die 20 minuten op de ijsbaan stond. “Chaque trio envoyait la rondelle deep en territoria ongunstig, appliquait de l’échec-avant et frappait quelques rivaux. Quand nous avons obtenu une occasion de marcer, [Eeli Tolvanen] a marque et ç’a bien starting la soirée. Inscrire le premier but est immens en séries”, een geëvalueerd le Québécois.

Un club sur son appétit

Chez les perdants, tous s’attendent à plus de overtuiging. Het lijkt erop dat er zekerheden zijn in de vestiaire, dat de joueurs n’était pas au diapason zijn. “Het is niet onze beste manier van spelen, behalve dat we hebben geprofiteerd van tal van kansen in de aanval. Er zijn veel kansen die niet synchroon lopen, merkte aanvaller Nathan MacKinnon op. We hebben kansen gecreëerd, maar de uitvoering is niet mogelijk tijdens de ontmoeting .”

“Mentalement, nous n’étions pas à point. Lichaamsbouw, c’était correct; op een joué avec ardeur. Echter, als het zo is dat je moe bent, kan het gewoon een soir zijn. Notre objectif est de considerer en avant et d’essayer d’empocher une victoire”, voegde hij eraan toe.

Het tweede duel van de reeks vindt donderdag om 21.30 uur plaats op TVA Sports.[ad_2]