[ad_1]

Frank Ocean Coachella-uitvoering Wat is er gebeurd

Fotocredit: Kim Erlandsen, NRK P3 / CC van 2.0

Frank Ocean’s Coachella 2023-set was een ramp, hij begon een uur te laat en eindigde vroeg. Dus wat gebeurde er om de set te laten imploderen?

Geruchten voorafgaand aan het optreden suggereerden dat Frank Ocean nieuwe muziek zou uitbrengen op Coachella. Fans hopen op nieuwe muziek van haar album uit 2016, Blond. Wat ze hadden was een ramp die mogelijk de relatie van de rapper met Goldenvoice, eigendom van festivalorganisator AEG, onder druk heeft gezet.

Elk onderdeel van Coachella zou beschikbaar moeten zijn om live te streamen op een van de zes YouTube-kanalen, maar het optreden van Frank Ocean was dat niet. De afwezigheid zegt veel over de matige show.

De set begon een uur te laat en at de avondklok van de zaal op. De eerste vijf minuten van de set leken mensen te laten zien die in een cirkel liepen. Als Frank Ocean eindelijk verschijnt, begint hij met “Novacane”, maar hij is nauwelijks te zien op de gigantische videoschermen en de mensen die om hem heen lopen.

Dus wat gebeurde er? Is dit de set die Frank Ocean gepland heeft voor zijn optreden op Coachella 2023? Niet volgens “bronnen” geciteerd door Feestelijke Uil.

“De enscenering moest een ijsbaan bevatten (en bevatte) die gebouwd en klaar was om te gaan”, begint de bron. “Frank besloot op het laatste moment dat hij het niet meer wilde. Alle mensen die aan het begin van de voorstelling om hem heen liepen, waren eigenlijk schaatsers, waren al weken aan het trainen en zouden als onderdeel van de productie schaatsen.”

“Coachella moest het goedgekeurde podium afbreken (dat maanden van tevoren was goedgekeurd) + de hele ijsbaan omsmelten en vervolgens zonder waarschuwing opzetten zoals Frank vandaag had besloten. Dat is wat je uiteindelijk zag en dat veroorzaakte de vertraging van een uur.”

“Dit gebeurde allemaal toen de deuren al open waren voor zondag en mensen hun stoelen aan het veiligstellen waren om hem te zien. Als er niet op het laatste moment wijzigingen waren aangebracht, zou hij helemaal niet hebben gespeeld. , het festival verlaten zonder sluiting headliner.”

“Frank trok op het laatste moment ook persoonlijk de livestream uit, wat bij veel mensen bij Coachella een zeer zure smaak achterliet. Uiteindelijk, en ik citeer: ‘Het leek er gewoon niet op dat hij erbij wilde zijn, maar dat hij moest zo zijn. Alles (inclusief hem) viel op het laatste moment uit elkaar. Verwacht geen festivalverslaggeving op de set. Iets wat ongekend is in de geschiedenis van Coachella. De relatie zit op dit moment op de verkeerde plek.'”

[ad_2]