[ad_1]

“Het is een plastic prop. Dit ding kan geen kogel afvuren. Het werkt niet zoals een geweer. Het is een plastic prop,” zei Massie.

De commissie had oorspronkelijk vorige maand een stemming gepland over de resolutie over de steunpoten. Een schutter op een privéschool in Nashville doodde de dag ervoor drie 9-jarigen en drie volwassenen, en de commissie stelde de tagging uit.

Democraten wezen op de vertraging om zich tegen de resolutie te verzetten en zeiden dat de Republikeinen probeerden een regel terug te draaien die bedoeld was om het publiek te beschermen tegen gevaarlijke wapens.

Rep. Jerrold Nadler, de belangrijkste democraat in het Judiciary Committee, zei dat de wapenindustrie door de verkoop van stabiliserende stroppen een nieuwe manier had gevonden om de beperkingen van de nationale wapenwet te omzeilen. Het hulpstuk vuurt een pistool af vanaf de schouder, waardoor het verandert in een verbergbaar jachtgeweer met korte loop, zei Nadler.

De Republikeinse vertegenwoordiger van Texas, Wesley Hunt, zei dat sommigen de AR-15 als zondebok gebruiken om meer beperkingen na te streven.

[ad_2]