[ad_1]

Pour une équipe qui joue gros ce printemps, de Maple Leafs uit Toronto zijn rijk aan planten à leur premier match des séries. Défaite de 7 à 3 devant leurs partizanen staan ​​tegenover Lightning de Tampa Bay. Et vlan dans les flanks!

• Ofwel: Maple Leafs: “J’ai été merdique” – Ilya Samsonov

Les amateurs torontois zullen waarschijnlijk dit op de chemin du retour naar het huis dat les Leafs allaient leur faire dans les mains en première round encore une fois cette année. Il fallait voir les visages moroses de sures d’entre eux à la télévision dan les dernières minutes du masscre.

Deze oplossing zorgt voor een serie blokkades. Op de eerste minuten van de première van de mardi, is het quatrième trio van Lightning, gevormd door de ongelooflijke Pat Maroon, Pierre Bellemarre en Corey Perry, geslaagd als hun voulait in het gebied van Leafs. Bellemarre a ouvert la marque à la 78e tweede de jeu

Les Leafs n’en finissaient plus de cafouiller.

Na één periode stond het 3-0 Lightning.

  • Ontdek het sportieve segment van Jean-François Baril via QUB-radio :

Gestes dom!

De situatie veranderde aan het begin van het tweede gevecht. Ennuyé door een verwonding, de verdediging van Lightning, Victor Hedman, een tenté de patiner, kan een retraité au vestiaire zijn. Sa soirée de travail was voorbij.

Als je Leafs tot leven wilt wekken, begin dan met de diable au corps. Twee goals in numerieke superioriteit door Ryan O’Reilly en William Nylander brachten de Leafs op voorsprong in de wedstrijd. Meer dan de volgende momenten van vreugde tijdens de wedstrijd voor de Leafs en de fans.

Michael Bunting maakte een onverantwoord gebaar door Erik Cernak met een elleboog in het gezicht te duwen, resulterend in een zware penalty en wedstrijdmisdraging. Le Lightning is een fait mouche trois fois voor het maken van een avance de trois goals.

Bunting zal het moeten uitleggen aan het Comité de sécurité des joueurs de la Ligue nationale de hockey. Het kan heel erg zijn dat er een vraisemblamente d’une suspension is.

Het is mogelijk dat het excuus van uw medeplichtigen voor de manque de discipline is. Hetzelfde geldt voor Jake McCabe, ook al profiteerde de Lightning niet van de straf voor een hoog stokje in de figuur van Michael Eyssimont bij het eerste gevecht.

Als de twee joueurs niet weten hoe ze het moeten doen, is het de moeite waard om domme en schandelijke dingen te doen.

Troisièmes dans la LNH depuis 2016-2017

Bien sûr, de serie demeure à la portée des Leafs. Le Lightning compte qu’une victoire, mais les Leafs vie se raplomber et vite!

En sont-ils capabel?

Als je een voorsprong hebt op 3-2 met Lightning, kun je een van de komende wedstrijden in sept-wedstrijden verwachten.

Het is hun doelman Ilya Samsonov die voor de reeks zei dat de Leafs waarschijnlijk het beste team in de National League vormden. Il aurait dû préciser en saison régulérie.

Depuis l’arrivée d’Auston Matthews, premier choix au repêchage de la cuvée 2016, les Leafs viennent au troisième belde voor het percentage punten met een moyenne van .638. Ze lopen voor op de Bruins (.680) en de Lightning (.662) en worden gevolgd door de Capitals (.630) op de vierde plaats en de Penguins (.624) op de vijfde plaats.

Het zal je zijn opgevallen dat de Lightning (2020 en 2021), de Capitals (2018) en de Penguins (tweede opeenvolgende beker in 2017) in deze periode de Stanley Cup hebben gewonnen.

Les deux autres formations championnes, les Blues de St. Louis en 2019 et l’Avalanche l’an dernier, se retrouvent respectievelijk aux 9e (.595 voor de Blues) en 10e échelons (.592 pour l’Avalanche) de ce-classificatie van de laatste seizoenen.

Je vraagt ​​om de situatie van de Canadien. Het antwoord is: au 27e rang met een percentage van .487. Les derniers, met uitzondering van Kraken Seattle, is een tweede seizoen, met Red Wings uit Detroit met een moyenne van .435.

Comme quoi tout ce qui monte reddescend![ad_2]