[ad_1]

Ook al zijn ze hun reeks in het buitenland begonnen, de Winnipeg Jets hebben duidelijk geen minderwaardigheidscomplex tegenover de Vegas Golden Knights en ze hebben dinsdag een belangrijke boodschap afgegeven bij de opening van de confrontatie, met name dankzij Pierre-Luc Dubois.

De manitobaine-formatie was een vaste waarde van obstakels, met name een ernstige snee in het gezicht van de aanvaller Morgan Barron, voor een overtuigende winst van 5 à 1. Als je in Montréal een seizoen regulaire wint, krijg je 63 punten , Dubois is een belangrijke acteur van de avond geworden. In de tweede periode droeg hij bij aan een push van twee doelpunten in 62 seconden om de bezoekers de belediging de baas te laten worden.

Le Québécois refileerde eerst de rondelle van Kyle Connor, die een aanraking van het doelwit was van de assistent van de receptie van het debuut van de verloving. Met een dubbele voorsprong van de Jets en trompant la waakzaamheid van Laurent Brossoit met een lancer du côté toenadering. Les Knights n’ont jamais pu s’en remettre.

“J’aime snellement sur la patinoire quelqu’un venant de marker, au site NHL.com l’entraîneur-chef des vainqueurs, Rick Bowness, au sujet the sa première line d’attacke completée par Mark Scheifele. Ils se voel twee en vertrouw en vertrouw. Quand ils ont compté une premier fois, leur séquence a été courte. J’aime bien revenir avec un trio qui a eu du succès.”

Als de belangrijkste aanvalswapens van de Jets de oproep blijven beantwoorden, zal de taak van Vegas ingewikkelder zijn. Il reste que Winnipeg ne tien rien pour acquis.

“Nous avons bien joué et ce fut de la façon voulue. Nous savons à quoi nous attendre pour la deuxième partie. Deze formatie is waarschijnlijk de beste in de competitie thuis tijdens de premières. Het debuut van de wedstrijd was cruciaal”, zei veteraan Blake Wheeler, auteur van Three Points in Lever de Rideau.

Ontevredenheid

Aan de kant van de ridders was de piloot Bruce Cassidy niet verwonderlijk ontevreden over de prestaties van zijn troupers, hij domineerde 10 tegen 2 in het hoofdstuk van schoten in het derde niveau. Over de mauvaises nouvelles, de opbrengst van Jack Eichel, kwam tot een conclusie met een verschil van -3. Beaucoup d’amélioration is aanwezig.

“Nous savions qu’ils allaient concéder peu de opportunities de marcer.” C’est qu’ils sont. Als je niet bereid bent om een ​​ontmoeting achter je verdedigers te betwisten en een omkering uit te lokken door het spel niet te openen en je kansen te krijgen, wordt het een uitdaging”, herinnert Cassidy zich.

Het tweede duel wordt donderdag om 22.00 uur gehouden en wordt uitgezonden op TVA Sports 2.[ad_2]