[ad_1]

Disputant op donderdag in zijn eerste wedstrijd in het kampioenschap van het wereldhockey onder de 18 jaar, Canada leverde een van de slechtste prestaties in de geschiedenis van het land op het internationale toneel, met 8-0 tegen Zweden in een duel du tour préliminaire prêtente à Porrentruy, in Zwitserland.

• Ofwel: Macklin Celebrini: de opvolger van Connor Bedard?

• Ofwel: Bruins: ils beginnen à s’ennuyer de Patrice Bergeron

Kampioenen in de titel van de competitie, de ijdele overwinningen op enfilé cinq goals in 13 min 28 s au cours de la période initiale chasser le gardien Carson Bjarnason et sceller l’issue de la rencontre. Celui-ci a bloqué seulement deux rondelles avant d’être vervangen door Gabriel D’Aigle.

Classé au xième belde de la liste finale van de Europese beloften van de centrale rekrutering van de Ligue Nationale, Otto Stenberg een voldongen feit als zoon belde een inschrijver met twee doelpunten en autant de vermeldingen van hulp. Situeert u zich in de volgorde van de beloften van Vieux-Continent die amateur-ambtenaren kunnen antwoorden, Axel Sandin Pellikka is niet demeuré in de rest van de vijf punten, niet anders dan.

Chez les perdants, Lukas Dragicevic (18e chez les Nord-Américains) maakte meer deel uit van de snelle partij. Het eindigde met een verschil van -5. Porter Martone en Andrew Gibson hebben een aantal van de strafbare feiten van de wedstrijd en de bestaansreden van de machtsongelijkheid opgemerkt: de premier heeft een mise-de-rechtszaak uitgevoerd, terwijl de tweede asséné een coup de coude is.

Canada heeft minstens zeven doelpunten gemaakt in de finale van het bronzen medailletoernooi van 2016. De vertegenwoordigers van het uniforme gezicht van een eerlijk meilleure figuur van een man van Duitsland, vendredi.[ad_2]