[ad_1]

Alistair Bruce Ball

Een populaire strategie deze week zal zijn om de Free Hit-chip te gebruiken, als je er nog een hebt, om de lege wedstrijdweek voor Manchester City, Manchester United, Brighton en Chelsea te dekken.

Statman Dave maakte in de Fantasy 606-podcast van deze week het argument dat er meer te winnen valt door je gratis schot te gebruiken in dubbele gameweek 34 als je genoeg spelers hebt om hopelijk een behoorlijke score te behalen in deze gameweek, maar persoonlijk denk ik dat mijn team voor spelweek 34 zal ongeveer hetzelfde zijn als wat ik sowieso zou doen voor een gratis shot en ik heb bijna geen spelers meer voor spelweek 32.

Kijk eens naar je team en kijk wat voor jou werkt.

De volgende vraag als je je vrije treffer speelt, is of je deze verdedigend gaat gebruiken om een ​​voorsprong in een minicompetitie te beschermen, of aanvallend om te proberen je rivalen in te halen.

Het mooie van de Free Hit-chip met deze laatste strategie is dat je spelers voor een week kunt binnenhalen wat de meeste andere managers waarschijnlijk niet zullen doen en je hoeft ze niet noodzakelijkerwijs voor de lange termijn te behouden.

Het punteren van Darwin Nunez, Jarrod Bowen, Eberechi Eze, Andreas Pereira of Dango Ouattara zijn hier goede voorbeelden van in gameweek 32.

Als je echter verdedigend speelt, is het niet zo moeilijk om deze week de belangrijkste spelers te dekken.

Hoe je ook speelt, ik denk dat de meeste Free Hit-squadrons drie Arsenal-spelers en drie Liverpool-spelers zullen bevatten voor hun thuiswedstrijden tegen respectievelijk Southampton en Nottingham Forest.

Ik hou van het idee om drie Arsenal-spitsen te hebben, je trio te kiezen uit Gabriel Martinelli, Bukayo Saka, Martin Odegaard en Gabriel Jesus, terwijl je een derde keuze uit Liverpool toevoegt aan de voor de hand liggende selecties van Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold.

Martinelli zou voor mij bovenaan de lijst van Arsenal staan ​​gezien zijn recente vorm en ik neig nog steeds naar Saka, ook al scoorde hij slechts twee punten in zijn laatste drie speelweken. Hij is een talismanspeler met uitstekende aanvallende posities en ik zou hem altijd steunen voor een grote puntenwinst in een bepaalde wedstrijdweek. Mikel Arteta zei ook dat hij de volgende strafschop zou nemen ondanks een mislukking tegen West Ham.

Odegaard of Jesus is een lastigere beslissing – Odegaard zal waarschijnlijk meer minuten spelen, maar Jesus heeft het potentieel om explosiever te zijn met vier doelpunten in zijn laatste drie starts.

Als je besluit het zonder Jezus te doen, is er zeker een goede reeks opvallende opties voor Game Week 32 – Ivan Toney en Ollie Watkins in de Brentford-wedstrijd tegen Aston Villa, evenals Alexander Isak en Harry Kane voor Newcastle tegen Tottenham en Dominic Solanke van Bournemouth in thuis tegen West Ham, die donderdagavond wel eens afgestompt zou kunnen zijn na een Europa League-duel.

Ollie Watkins viert een 2-0 voorsprong van Aston Villa tegen Newcastle United in de Premier League
Aston Villa-spits Ollie Watkins scoorde afgelopen weekend tweemaal tegen Newcastle

Wat betreft je derde keuze bij Liverpool, ik ga liever voor een tweede spits dan voor een dubbele verdediging, maar het is een riskantere selectie aangezien Jurgen Klopp genoeg potentiële combinaties heeft voor zijn eerste drie.

Er moet een kans zijn dat Nunez voor Diogo Jota of Cody Gakpo start voor de wedstrijd tegen Nottingham Forest. Je stelt je voor dat Luis Diaz weer vanaf de bank in actie komt, maar Roberto Firmino is ook een optie.

Gakpo wordt beoordeeld als middenvelder in FPL en is ook goedkoper dan Jota, Nunez en Firmino die allemaal aanvallers zijn en daarom zit de Nederlander in mijn huidige Free Hit-draft, maar ik word verleid door Jota na zijn twee goals in Leeds.

Elders heeft James Maddison de afgelopen weken niet gepresteerd, maar hij zou een ideale punter van een week kunnen zijn voor Leicester’s thuiswedstrijd tegen Wolves, en Eberechi Eze en Michael Olise lijken goede weddenschappen met Crystal Palace thuis tegen Everton.

Ik ga voor Sam Johnstone van Palace als de budgetbewaarder die mijn gratis hit kiest, maar zorg dat je een back-up hebt voor het geval hij zijn plek verliest aan Vicente Guaita.

Ik zou graag zien dat Fulham thuis scoorde tegen Leeds, dus ik zou daar waarschijnlijk Andreas Pereira kiezen – hij heeft het extra voordeel dat hij de waarschijnlijke strafschopnemer is – terwijl Jarrod Bowen of Said Benrahma van West Ham goede differentiële keuzes zouden zijn. in Bournemouth.

Verdedigende keuzes zijn minder spannend bij de vrije treffer – je hebt er minstens twee nodig om bij Trent Alexander-Arnold te passen – en het hangt er echt van af welk team volgens jou de meeste kans heeft op wit.

Met een thuiswedstrijd tegen Tottenham hou ik van het idee om te verdubbelen door met Newcastle-verdedigers Kieran Trippier en Fabian Schar te gaan, terwijl Alex Moreno het opwindende vooruitzicht biedt om aanvallend terug te keren voor Aston Villa, maar ik weet niet zeker of ze dat zullen doen. Brentford buiten houden. .

Vergeet niet dat de FPL-deadline op vrijdag 18.30 uur BST is en als je niet op de Free Hit zit, zou ik prioriteit geven aan het contracteren van Liverpool-spelers deze week.

Alistair Bruce-Ball presenteert de Fantasy 606-podcast samen met voormalig Premier League-winnaar Chris Sutton en Statman Dave. De nieuwste aflevering met een voorproefje van Game Week 32 is beschikbaar in de BBC Sounds-app.

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner voettekst

[ad_2]