[ad_1]

“Als we vandaag het soort prijsverhogingen krijgen waarvan ik vermoed dat we die zullen krijgen, laten we dan in ieder geval daarna afspreken en praten over wat Amerika wil en moet verwelkomen,” zei Issa.

Heen en weer

Republikeinse vertegenwoordiger voor Texas Chip Roy, een van de meest uitgesproken wetgevers op het gebied van grensbeveiliging, zei dat critici van het wetsvoorstel “zorgen voor mooie spetterende soundbites op Twitter of shows die tv kan knallen en verzenden.” in de vorm van clips”.

Roy wees op artikelen in de New York Times waarin stond dat het Department of Homeland Security het contact met migrantenkinderen had verloren en dat sommigen van hen aan het werk waren, en noemde de huidige aanpak van de regering een “moeras zonder wet”.

“Ja, vandaag stellen we maatregelen voor om ervoor te zorgen dat ons systeem werkt, want een systeem dat werkt, begint met de rechtsstaat en de bescherming van mensen”, zei Roy.

Het wetsvoorstel zou ervoor zorgen dat de regering asiel niet langer kan gebruiken als voorwaardelijke vrijlating “om een ​​einde te maken aan de rechtsstaat om mensen in de Verenigde Staten te bevrijden op een manier die zou resulteren in het verlies van 85.000 kinderen”, aldus Roy.

[ad_2]