[ad_1]

Robert Snodgrass in actie voor Hearts

Robert Snodgrass zegt dat hij “leeggemaakt” is door het besluit van Hearts om hem voor het einde van zijn contract te ontslaan.

De 35-jarige voormalige Schotse middenvelder scoorde eenmaal in 25 wedstrijden nadat hij in september naar Tynecastle verhuisde.

Zijn laatste optreden eindigde met een rode kaart in de thuisnederlaag tegen St Mirren op 8 april.

“Ik was klaar om te vechten en was wanhopig op zoek naar de derde plaats, maar die kans werd me helaas ontnomen”, schreef Snodgrass op sociale media.

“Het liet me ontdaan en teleurgesteld achter.”

Toen hij vorige week gesprekken aankondigde over het beëindigen van het contract van Snodgrass, zei zaakwaarnemer Steven Naismith dat zijn voormalige internationale teamgenoot beter “wat tijd met zijn gezin kon doorbrengen”.

“De beslissing is genomen dat hij waarschijnlijk niet veel minuten zal hebben”, vertelde Naismith aan Hearts TV.

Snodgrass, die aanbiedingen van andere Schotse clubs om zich als free agent aan te sluiten bij Hearts heeft afgewezen, voegde eraan toe: “Ik wens de club het beste voor de rest van het seizoen.

“Ik zal zeker mijn kant van het verhaal vertellen, maar dit is niet het juiste moment, uit respect voor mijn team en de supporters. De focus moet liggen op de strijd om de derde plaats. Ik hoop dat de jongens het verpletteren.”

Hearts is gezakt naar de vierde plaats in de Premiership na een serie van zes nederlagen in zeven competitiewedstrijden, een inzinking die ertoe leidde dat Naismith Robbie Neilson verving.

“Ik wil Robbie Neilson en Lee McCulloch bedanken dat ze me naar Hearts hebben gebracht en me in een heel goed team hebben laten voetballen”, zei Snodgrass. “Ik was emotioneel gehecht en vastbesloten voor wat we nastreefden. De afgelopen zes weken waren een echte uitdaging voor ons allemaal.

“Ik vond het geweldig om met een geweldige groep jongens te werken, de jongeren te helpen en te ontwikkelen. De hoeveelheid positieve sms-berichten die ik heb ontvangen vanuit de kleedkamer laat me er niet aan twijfelen dat ik vrienden voor het leven heb gemaakt. .”

Naismith werd gevraagd naar de opmerkingen van Snodgrass en de interim-manager zei: “Ik sprak met Snoddy en ik zag dat hij teleurgesteld was, maar we gaan verder. Het belangrijkste is nu om resultaten te behalen.

“Ik denk niet dat het een afleiding is. Onze enige focus waren de games en dat is waar we op dit moment zijn.”

Harten

[ad_2]