[ad_1]

Moyes komt naar buiten om het meeste uit ‘schot in de arm’ te halen na een opwindende vertoning

David Moyes zei dat de verbluffende comeback van zondag tegen Arsenal West Ham een ​​’stoot in de arm’ gaf voorafgaand aan de confrontatie van donderdag met Gent, maar waarschuwde dat er het hele seizoen nog hindernissen te overwinnen zijn in de ‘Grand National’ van zijn team.

De Hammers leverden misschien wel hun beste prestatie van het seizoen door met 2-0 te beginnen tegen Premier League-leiders Said Benrahma en Jarrod Bowen die aan weerszijden van de rust scoorden.

Dat resultaat – en vertoon – nam de angst voor degradatie weg, met de Irons nu vier punten voorsprong op de val met een wedstrijd minder dan al hun rivalen.

Het gaf de mannen van Moyes ook de broodnodige boost in de aanloop naar de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Europa Conference League donderdagavond tegen Gent, waar de ploegen met 1-1 gelijk speelden na de tegenslag van vorige week in België.

“Ik denk dat we elkaar een echte boost hebben gegeven, een echte boost”, zei Moyes. “Onze niveaus bij Arsenal vergeleken met donderdagavond waren enorm verschillend.

“De prestatie gaf iedereen een boost, want we speelden veel beter dan we deden. Hopelijk geeft dat ons een boost voor deze wedstrijd nu donderdag. Als we op dat niveau kunnen presteren, geven we onszelf een mooie kans om ons te plaatsen voor een halve finale.” .”

West Ham heeft gedurende het hele seizoen geworsteld om vorm te krijgen en leek de afgelopen weken meer op de kant van weleer, waarbij Moyes terugkeerde naar de tegenaanvalstijl die de club de afgelopen twee seizoenen goed heeft gediend.

Ondanks dat ze het grootste deel van het jaar over hun schouders hebben gekeken, konden de Irons het seizoen nog steeds beëindigen met een overwinning in de Premier League en een historische Europese trofee.

“Ik ben hier al twee keer eerder geweest toen we uit een moeilijke positie in de competitie moesten komen”, voegde de Schot eraan toe. “Er is een manier om dit te laten werken.

“De verwachtingen waren toen dat we een andere man wilden zijn [of team] maar we hebben niet aan die verwachtingen voldaan, dus we moeten een manier vinden om te winnen, om resultaten te behalen. We beginnen daar tekenen van te vertonen en we zullen moeten doorgaan tot het einde van het seizoen.

“We hebben nu de laatste Grand National-hindernissen te springen. We moeten doorgaan, doorgaan, de volgende sprongen maken en hopelijk kun je de finish zien.”

Pennsylvania

[ad_2]