[ad_1]

Minister van Binnenlandse Zaken Deb Haaland leek op het punt van tranen over klimaatverandering te staan ​​toen ze een vraag van de Republikeinse vertegenwoordiger beantwoordde. Bruce Westerman uit Arkansas, tijdens een hoorzitting woensdag met de House Natural Resources Committee.

Westerman en Haaland hadden de toezegging van de regering-Biden besproken om naast hernieuwbare energie ook traditionele energiebronnen te ontwikkelen. Het congreslid van Arkansas voerde aan dat de regering-Biden een “lippendienst” bewijst aan niet-wind- en zonne-energiebronnen, maar zette vraagtekens bij de toewijding van de regering om “alle vormen” van energie, zoals hydro-elektrische dammen, olie en gas, te promoten. (GERELATEERD: De ingrijpende nieuwe regels van de Biden-beheerder zouden groene groepen in staat stellen om federaal land te leasen, weg van olie en veeteelt)

“We negeren de feiten, er is geen totale inspanning om alle vormen van energie te verhogen”, zei Westerman, die de snelle uitbreiding van China naar kolencentrales opmerkte voordat hij doorging met vragen aan de secretaris. “Mijn laatste vraag is deze: zet u zich in voor een alomvattende energiestrategie die de kosten voor Amerikanen verlaagt? Bent u vastbesloten om het vergunningsdebacle te verminderen dat niet alleen traditionele energieprojecten verhindert, maar ook nieuwe energiebronnen zoals wind en zon? Kunnen we samenwerken om deze dingen te laten gebeuren?

SHOW:

Haaland antwoordde dat de deur naar zijn kantoor “altijd open” stond om met iedereen samen te werken, zowel omdat zijn afdeling “zeer sterk” geloofde in energie-onafhankelijkheid als om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten voorbereid waren op de “toekomst” van energie.

“Ik moet echt zeggen dat het allemaal komt omdat klimaatverandering de crisis van ons leven is”, vervolgde Haaland met trillende stem. “We hebben een verplichting jegens toekomstige generaties om ervoor te zorgen dat we een planeet hebben om op te leven. En daarom ben ik hier, en daarom werk ik ongelooflijk hard om ervoor te zorgen dat we deze transitie kunnen waarmaken. , dat we kunnen verschillende energiebronnen hebben, dat we niet een één-industrieel land kunnen blijven.”

“Ik denk dat we allemaal werken aan de meest betaalbare, betrouwbare en schone energie voor de toekomst, maar we moeten daarbij ons gezond verstand gebruiken”, zei Westerman, nadat hij Haaland had bedankt voor zijn opmerking. “En we kunnen gegevens niet negeren, feiten negeren en logica negeren en verblind worden door emotionele argumenten – dat is heel reëel – maar we moeten ook realistisch zijn in het beleid dat we maken en de manier waarop dat beleid wordt gemaakt.”

De hoorzitting werd vervolgens geschorst door Westerman, voorzitter van de commissie.

Tijdens een hoorzitting eind maart weigerde Haaland te zeggen of ze er de voorkeur aan gaf dat de olie in “Venezuela, Rusland” zou worden geboord. [or the] Midden-Oosten” in plaats van de Verenigde Staten, onder druk van de Republikeinse senator. John Hoeven uit Noord-Dakota. Het door de president voorgestelde budget voor het fiscale jaar 2024 zou een einde maken aan alle federale olie- en gassubsidies, wat volgens de regering ongeveer $ 31 miljard per jaar zou besparen.

Onlangs schatte Goldman Sachs dat de kosten van Biden’s belangrijkste klimaatwet, de Cut Inflation Act, meer dan $ 1,2 biljoen zouden kunnen bedragen, meer dan drie keer de aanvankelijke schatting van de regering van $ 379 miljard.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]