[ad_1]

Fox News heeft de relatie met Dan Bongino, die de zaterdagavondshow presenteerde, beëindigd Ongefilterd met Dan Bongino. “Mensen, helaas was vorige week mijn laatste show op Fox News op het Fox News-kanaal”, zei Bongino op zijn podcast donderdag. “Het is moeilijk. Het is moeilijk om dat te zeggen. Weet je, ik heb daar hits gemaakt en er tien jaar aan gewerkt … dus het einde van de show was moeilijk. En ik wil dat je weet dat het geen grote samenzwering is. Ik beloof het jij. Er is geen bitterheid. Het was geen WWE-vechtpartij die plaatsvond. We konden het gewoon niet met elkaar vinden. op een verlenging. ‘

bongino’s Geannuleerd in de Verenigde Staten Ook de show, die werd uitgezonden op Fox’s streamingdienst Fox Nation, komt te vervallen. In een verklaring zei Fox News: “We danken Dan voor zijn bijdragen en wensen hem het beste bij zijn toekomstige inspanningen.” De laatste aflevering van Bongino’s zaterdagavondshow werd uitgezonden op 15 april.

“Het is een trieste dag”, zei Bongino op zijn podcast, waarbij hij opmerkte dat hij de kans had om een ​​laatste aflevering van de show te doen, maar besloot het niet te doen. “De belangrijkste gebeurtenissen in mijn leven waarover ik op Fox News heb gehoord”, zei Bongino, nadenkend over zijn langdurige banden met het netwerk. Fox gaat uitzenden Lawrence Jones-crosscountry in plaats van de show van Bongino aanstaande zaterdag, en het netwerk zegt dat een nieuw schema “in de komende weken” zal worden aangekondigd.

Bongino’s show, die op zaterdag om 21.00 uur ET wordt uitgezonden, was een kijkcijferhit voor Fox News, met de aflevering van afgelopen zaterdag van Ongefilterd—de laatste aflevering—die 1.179 miljoen kijkers trok. Het gerangschikt als de best beoordeelde show van de dag op zaterdag. Voor het eerste kwartaal van 2023, Ongefilterd was de nummer één primetime-show op zaterdag met 1,3 miljoen kijkers en 134.000 kijkers in de belangrijkste doelgroep van kijkers van 25-54 jaar, de groep die het meest wordt gewaardeerd door adverteerders.

“We waren 90% van de tijd de nummer één show”, zei Bongino. “We hadden een geweldig team.” Bongino zei: “Je gaat duizend linkse artikelen over onzin lezen, en ik garandeer je op mijn reputatie, het is allemaal verzonnen. Het is een eenvoudig contract, en dat is het. Het is niet ingewikkelder alleen dat.”

Voor Fox kan het verlies van Bongino betekenen dat hij zijn belangrijke publiek vervreemdt. Bongino, die meer dan 4 miljoen Twitter-volgers heeft, leek er alles aan te doen om zijn podcastluisteraars te vertellen dat hij geen slechte gevoelens voor Fox heeft. Het nieuws komt nu Fox News heeft ingestemd met een schikking van $ 787 miljoen in een rechtszaak wegens smaad van Dominion Voting Systems, waarmee een einde komt aan weken van schadelijke verhalen over Fox News-hosts die het een en ander privé zeiden en daarna iets anders tegen hun kijkers, en leidinggevenden die privé hun angst uitten voor Donald Trump boos maken. en de trouwe kijkers van het netwerk.

[ad_2]