[ad_1]

Een voormalig Republikeins congreslid uit Michigan heeft de gouverneur van Florida vernield. Ron DeSantis omdat hij niet vriendelijk en sympathiek was toen hij in hetzelfde congrescomité zat.

David Trott, de voormalige vertegenwoordiger uit Michigan, “zat twee jaar lang naast” de gouverneur van Florida in de House Foreign Affairs Committee en hoorde nooit een “enkel woord” van DeSantis. gezegd Beleid. Trott hekelde de gouverneur omdat hij “arrogant” en “klootzak” was, en was niet geschokt dat zoveel vertegenwoordigers van Florida in 2024 voormalig president Donald Trump steunen in plaats van DeSantis.

“Ik ga naar mijn eerste [House Foreign Affairs Committee] vroeg, en DeSantis kwam precies op tijd opdagen en zei geen hallo of stelde zichzelf niet voor, ‘zei Trott. ‘En bij de volgende hoorzitting gebeurde hetzelfde. Ik denk dat de derde keer dat het gebeurde, ik dacht: ‘Oh, deze man zal me nooit gedag zeggen.'” (GERELATEERD: Miami burgemeester Rips Ron DeSantis, zegt dat hij ‘lijkt te worstelen met relaties’)

[Screenshot/DavidTrott/YouTube/WXYZ-TVDetroit]

Trott, die op dat moment eerstejaars was, verwachtte dat DeSantis zou komen opdagen, en toen hij dat niet deed, nam Trott het initiatief, vertelde hij aan Politico. Terwijl Trott zei dat hij besefte dat de gouverneur “talent” had en kiezers kon steunen door “hot-button issues” naar voren te brengen, zei hij dat DeSantis geen vriendelijke persoonlijkheid had.

“Als je in de politiek gaat, is sympathie een fundamentele vaardigheid die je moet hebben. Ik denk het niet [he] heeft dat, ‘zei Trott. “Hij heeft nooit een relatie ontwikkeld met andere leden die ik ken. Je zou hem nooit op de vloer met andere mensen zien praten of feesten. Hij is gewoon een erg arrogante man, erg gefocust op Ron DeSantis.

Trott zei dat de “ongemakkelijke” interacties van de gouverneur plaatsvonden tijdens zijn “pre-presidentiële campagne” onder congresleden van Florida, aangezien velen Trump steunden, vertelde hij aan Politico. De voormalige president heeft de steun van Reps. John Rutherford, Brian MastMatt Gaetz, Anna Paulina Luna, Greg Steube, Cory Mills en Byron Daniels, terwijl DeSantis alleen de goedkeuring van de vertegenwoordiger. Laura Lee.

“Ik denk dat hij een klootzak is. Ik denk niet dat hij om mensen geeft,” zei Trott.

Het politieke team van DeSantis reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]