[ad_1]

De familie van een voormalig Formule 1-kampioen die het slachtoffer is geworden van een ski-ongeluk, wil een Duits tijdschrift vervolgen dat een door kunstmatige intelligentie gegenereerd nep-interview met de titel “Michael Schumacher: la première entrevue” mag publiceren.

• Ofwel: Mick Schumacher, McLaren-reservecoureur in 2023

“Ma vie a complètement change depuis.” [l’accident]. Ce fut une période verschrikkelijk voor ma femme, mes enfants et toute la famille. Ik ben ernstig gewond geraakt doordat ik maanden in een soort kunstmatige coma heb gelegen, omdat mijn lichaam anders niet alles kan dragen”, vertelde voormalig F1-kampioen Michael Schumacher aan het Duitse tijdschrift. Die Aktuelleeen reportage van Reuters jeudi.

Op de omslag van de meest recente editie van het Duitse tijdschrift poseert de autocoureur, die niet meer in het openbaar is gezien sinds een ski-ongeluk in 2013, waarbij hij zwaargewond raakte, glimlachend naast de titel “Michael Schumacher: la première entrevue”. .

“Cela sempillat faussement réel”, pouvait-on lire sous le titre, selon l’agence de presse.

Meer citaties over de verschillende onderdelen, generees de A à Z over een logische kunstmatige intelligentie, een bevestiging van het tijdschrift à la fin de l’article.

Een woordvoerder van de familie Schumacher vertelde Reuters dat de familie van plan is een rechtszaak aan te spannen tegen het tijdschrift vanwege het nep-interview.

Depuis l’accident, the family se bat becs et ongles pour preserver la vie privée du champion.

“Privé c’est privé, comme il disait toujours.” C’est vraiment important pour moi qu’il puisse continuer à profiter de sa vie privée le plus possible. Michael is een van zijn protégés en onderhoudt de protégés van Michael”, stelt Corinna Schumacher in vertrouwen in een Netflix-documentaire in 2021.

Zijn zoon, Mick Schumacher, is momenteel de reservepiloot voor Mercedes.[ad_2]