[ad_1]

Na een slechte prestatie in de tweede wedstrijd van de serie tegen de Dallas Stars op woensdag, heeft de bewaker van de Minnesota Wild Marc-André Fleury een abonnement op het banc van het team afgesloten.

• Ofwel: Séries de la LNH: Les Islanders denken dat het een volheid is

• Ofwel: LNH: Ryan Suter is een haatdragende man in zijn oude vestiaire in Minnesota

Nadat zijn teamgenoot Filip Gustavsson meesterlijk was in het afweren van 51 schoten in een triomf van 3 tegen 2 in de tweede verlenging tijdens de eerste ontmoeting, kregen de Québécois het mandaat om het volgende deel te betwisten, maar zijn tegenstanders herstelden zich krachtig en registreerden sept buts en 31 tieren. Vaincu 7 à 3, Wild retrouvera ses partizanen vendredi et il ya fort à parier que l’entraîneur-chef, Dean Evason, ramènera le Suédois dans la mêlee. Als de achtervolging zo goed is, het systeem van afwisseling van de gardiens en vigueur gedurende het seizoen van de regulaire risico’s van prendre le chemin des oubliettes.

Fleury had genoeg ervaring om bij te komen van een pijnlijke avond en nam zijn verantwoordelijkheden op zich tegenover de journalisten. “Ce fut vraiment gênant de céder sept fois pendant un duel éliminatoire,” zei hij.

“Vous savez, je voluais me presenter afin de donner une chance à mon club demerer dans le match et de l’emporter. Ce n’est pas ce que j’ai fait. J’ai accordé trop de buts, at-il aussi déploré. Nous devions ouvrir le jeu pour remonter la pente et nous avons offert plus d’occasions de marker, mais en gros, je n’ai pas réussi les arrêts clés.”

De veteraan was zwak bij sommige doelpunten van de Stars en evenaarde zijn persoonlijk record voor het totale aantal toegestane doelpunten in een reekswedstrijd: hij scoorde zeven keer in een 8-5 nederlaag tegen de Pittsburgh Penguins tegen de Philadelphia Flyers in 2012. Behalve dat jij je hoeft niet ontmoedigd te zijn en er is een persoon die goed geplaatst is om het te bevestigen, het is de Stars-piloot, Peter DeBoer, die tussen 2019 en 2021 “Flower” regisseerde bij de Golden Knights in Vegas.

“Ils ont fait preuve de transparantie dans leurs discussies, même avec les médias, et ont named qu’ils allaient utiliser leurs deux gardiens. Nous étions prêts pour l’un ou l’autre”, zei de instructeur, die ook de gewoonte had regelmatig een beroep te doen op twee dragers in Vegas, namelijk Robin Lehner en Fleury.

Au diable, les excuses!

Als ik weet dat mijn collega’s niet in Montréal kunnen komen, dan is Sorelois een prijs van blame, ik weet zeker dat de premier zijn gezant in zijn richting zal sturen; Roope Hintz l’a battu en échappée tôt dans le match.

“Ce n’est pas le départ que j’espérais, a précis celui qui n’avait pas joué depuis huit jours.” Je ne sais pas à quand remontait ma dernière partie, mais je dois regler tout cela. Ik beoefende deze sport assez longtemps en ik eu de bons entraînements aupuravant. Cela n’aurait pas dû arriver.”

Wat Evason betreft, is er een weigering van de vinger van de zoon van de gardien.

“Nous avons pris la decision d’y all avec lui.” Les Stars hebben een echappée en fériorite numérique gekregen en hebben driemaal een overwinning behaald. Wil je het deel van de lui? Het effect van de arrêts formidables pour nous, at-il soirrein. Nous avons évoqué les surnombres accordés. Il y en a eu d’autres, quoi… cinq qui ont mené à des buts, en tout? Op een donné des opportunities et ils ont très bien joué, sauf que nous n’avons pas posé les bons gestes devant notre gardien.”[ad_2]