[ad_1]

Het was nog steeds krap tussen de Carolina Hurricanes en de New York Islanders, maar de lokale favorieten in de PNC Arena zegevierden met 4-3 in de verlenging met de hulp van de held Jesper Fast. koopwaar

• Ofwel: Un très rare revers des Bruins

Als er een serie is die in evenwicht is met het onderhoud, kunnen de twee tegengestelde beëindigingen een prioriteit van een andere plaats hebben. Les “Canes” worden vaak 2 tot 0 en aangrijpend naast de twee opeenvolgende duels van de UBS Arena met vertrouwen.

Après cinq minute en prolongation, Fast a accepted la longue remise transversale de son captaine, Jordan Staal, pour déjouer Ilya Sorokin d’un lancer rapide. C’est d’ailleurs le mauvais positionnement du Russe qui lui a joué des tours, one fois de plus.

Erkend voor de grote kwaliteit van zijn lancer des poignets, scoorde Jaccob Slavin een onmogelijke hoek om de 3 tot 3 gelijkheid te creëren, in het midden van de derde periode. De verdediger liet de rondelle tegen de schouder van Sorokin afketsen om het doel achter de rode lijn te raken.

Auteur van maar tevergeefs, Stefan Noesen een frappé de nouveau en deuxième période, op je macht. Paul Stastny heeft net de touwen gevolgd en Brent Burns heeft meerdere keren genoemd dat hij een tweede partij opeenvolgend heeft genoemd.

Les “Canes” heeft een componist gekregen met een wijziging van de gardien van de laatste minuut van de tijd dat Frederik Andersen door een virus niet meer op de hoogte is. Veteraan Antti Raanta maakte le boulot comme remplaçant, malgré quelques largesses. Hij blokkeerde 23 Lancers en werd verslagen door Kyle Palmieri, Mathew Barzal en Brock Nelson.

Mauvaise nouvelle toutefois pour les Hurricanes, die de diensten van aanvaller Teuvo Teravainen moeten passeren. Finland is het meest gebroken en devra être opéré. Il devrait être à l’écart au moins jusqu’à la fin de cette serie. Rappelons que la Caroline doit déjà componist zonder Andrei Svechnikov en Max Pacioretty.

De match nummer 3 aura lieu vendredi.[ad_2]