[ad_1]

Kent Hughes aura de la competitie. Op de uitnodiging van de uitnodiging Pierre-Luc Dubois van Centre Bell, de s’y établiser et de deelnemer à la relance de la concessie.

Dubois n’a jamais cache qu’il aimerait jouer pour le Canadien.

Zoon agent, Pat Brisson, l’a d’ailleurs confirmé.

Sauf qu’il faut faire een onderscheid.

Als je door de Canadees reist en de kans krijgt om in CH te stappen, zijn er meer obstakels dan Kent Hughes. De algemeen directeur, Kevin Cheveldayoff, des Jets de Winnipeg, heeft geen sollicitatie gekregen van de homologen van de nationale Ligue.

Dubois ne laisse personne onverschillig. C’est un joueur qui express son opinion sans prendre des gants blancs. L’an dernier, il n’a pas prêché la diplomacy (on dit souvent que la diplomacy, c’est de l’hypocrisie déguisée en habit de gala) en geeft duidelijk aan dat hij de marché des joueurs autonomes sans compensation à la zal testen fin de son pacte avec les Jets de Winnipeg.

Dit is de status van de joueur autonome avec compensatie verplicht voor de patron van Jets om een ​​beslissing te nemen. De Jets zullen mogelijk moeten ruilen in plaats van verliezen zonder hun diensten te verliezen. Denk er niet aan dat de situatie in Montréal een interessante bestemming is. Meer, Hughes sorteerde een lapin de son chapeau. De uitstraling van competitie.

Giet?

Of je nu een wedstrijd hebt tussen Jets en de Golden Knights van Vegas, later, je hebt een grote kans dat Dubois compétientnant toujours op een heel hoog niveau tegenkomt in de serie eliminaties. Over de voordelen van het uniform van de Columbus-blauwjassen werd de tegenstander met vastberadenheid, zijn intensiteit en zijn arrogantie.

Le joueur avec un statut de patineur autonoom zonder compensatie et parfois avec compensatie choisit la destination qu’il lui convient le mieux. Le Canadien remplit-il toutes les conditions?

Kent Hughes, aux dires de son patron Jeff Gorton, a du caractère quand le temps de discusser avec un homologue. Dit is een belangrijk punt. Il devra repensar à ses ervaringen comme agent and maintenant à ses courtes expériences comme algemeen directeur.

Verrassing, verrassing

De parité fait en sorte qu’à l’occasion de la première round des séries eliminatoires, les surprises sont nombreuses. Tijdens de Premier Match met zeven doelpunten wist niemand een ontknoping te bereiken, waardoor de Kraken van Seattle een eerste overwinning boekte, in Denver par surcroît, waardoor de aanval van de lawine van Colorado in een later stadium werd beperkt doel , duidelijk aangeven dat cette équipe ne souffre d’aucun-complex. Ik gaf de voorkeur aan de Golden Knights om de Jets uit te schakelen. Het probleem is dat het geen absolument is voor de omstandigheden van de formatie van l’Alberta. Doit-on donner le signal “alert” ? Nee, op ne sautera pas tout de suite aux conclusies. Meer, il ya de quoi alimentier les discussies. Des surprises, on va en enregistre d’autres…

Discipline en leiderschap

De Toronto Maple Leafs zouden Michael Bunting gewoon moeten laten weten dat hij is uitgenodigd om tot nader order afscheid te nemen…

Dixit Connor McDavid après de eerste wedstrijd tegen Kings. « Il va falloir être plus discipline. Il va falloir componist avec l’adversité. » Vreemd genoeg, op n’entendait pas ce onthouden pendant le calendrier regular. Hanger les séries, il ya un essential: le leadership…

Een vriend van Sutter?

De lijst met kandidaten voor de functie van directeur-generaal van de Calgary Flames is lang en, hoe het ook zij, in het profiel van de meeste kandidaten staat vermeld dat ze altijd een uitstekende relatie met Darryl Sutter hebben onderhouden. Is het moeilijk om het bureau van ex-directeur-generaal Brad Treliving te bezetten met een “ami” van Sutter? Als je een vrijstaand park doorleeft dat je niet kunt gebruiken plus Blairer Sutter, kan je een bataille de pouvoir gebruiken met de ondernemer die je kunt redden of niet kunt ophouden met de derde mot. Craig Conroy is de favoriet van de partizanen van Flames om Treviling op te volgen…

Sullivan heeft banden met fietsen

Mike Sullivan is een bedrijf geworden van de nieuwe eigenaren van Penguins de Pittsburgh, de firma Fenway Sports Group, en heeft zich laten leiden door Ron Hextall. Het is een feit dat er een lijst van joueurs is die pinguïns de neiging hebben om tot een beperkte datum van transacties te komen. Hextall lui aurait dit qu’il ne croyait pas que les patineurs sur la liste de l’entraîneur correspondaient à la philosophie de l’entreprise. Sullivan nam contact op met Stan Bowman en nam zijn naam over van de lijst van kandidaten voor de vacante algemeen directeur. Zonder dat Bowman een drietal coupés van Stanley met de Blackhawks was. Ook op de lijst, comme indicé la semaine dernière, le nom de Mathieu Darche. Faut-il s’en étonner ? Pas du tout. Et, Marc Bergevin? Ami de Mario Lemieux, plusieurs creient qu’il pourrait verzekeraar van de relatie met Hextall. Maar aandacht. Mario is aandeelhouder minderheid des Penguins depuis la vente de l’équipe. Hoe zit het met pouvoirs? Je begrijpt, quand on a pour nom Mario Lemieux, meestal, op écoute. Behalve dat de situatie in Pittsburgh verontrustend is. Als u nog geen bestaande praktijk heeft, kunt u zich voorbereiden op alors les prochaines années sachant bien que Sidney Crosby, Evgeny Malkin en Kristopher Letang prennent de l’age? Kan de retourvlucht van Bergevin de nieuwe eigenaars overtuigen? …

Tot slot, Steve Yzerman zou graag zien dat de jonge spelers van de organisatie sneller vooruitgang boeken en hij zou besluiten om een ​​grote ménage te maken onder de besluitvormers van de vorming van Grand Rapids, van de American League…[ad_2]