[ad_1]

Fox Business-presentator Larry Kudlow beledigde de Republikeinse gouverneur. Ron DeSantis uit Florida op donderdag voor het wachten om een ​​presidentiële kandidatuur aan te kondigen en vechten tegen Disney.

“Trump neemt het op tegen DeSantis, terwijl DeSantis het naar mijn mening opneemt tegen Walt Disney en Mickey Mouse en Minnie Mouse”, zei Kudlow, een voormalige Trump-regeringsfunctionaris. “En ik denk dat dat een grote vergissing is en … zijn obsessie hier, denk ik, doet hem echt pijn.” (GERELATEERD: ‘Hij presteert ondermaats’: CNN Poll Guru merkt problemen op voor Biden over ‘Een groot aantal problemen’)

Disney en de gouverneur van Florida zijn met elkaar in botsing gekomen sinds DeSantis in maart 2022 de wetgeving inzake ouderlijke rechten ondertekende, te midden van tegenstand van het bedrijf. DeSantis keurde ook wetgeving goed die een einde maakte aan Disney’s controle over het Reedy Creek Improvement District, dat Disney naar verluidt probeerde te ondermijnen met last-minute deals.

“Ron DeSantis heeft een enorme oorlogskas. Hij heeft geweldig werk geleverd als gouverneur van Florida”, zei Kellyanne Conway, een voormalige Trump Witte Huis-functionaris. “Dus hij heeft tijd, een grote aankondiging spetterend, veel consultants inhuren, misschien de juiste mensen , misschien niet. Hij heeft tijd om het te doen, maar hij verloor vijf en een halve maand.”

SHOW:

“Het is voor herhaling vatbaar, donoren kiezen de genomineerden van onze presidenten niet, ankers niet, opiniepeilers niet, politieke nerds, de mensen wel”, voegde Conway eraan toe. “En de mensen, vooral het Republikeinse systeem van voorverkiezingen en voorverkiezingen, kunnen er niet tegen als mensen hen vertellen wie er kan winnen. Geschiktheid voor hen is een fictie. Ze vragen niet wie kan winnen, ze vragen wie kan leiden. . “

Voormalig president Donald Trump en voormalig Republikeinse gouverneur. Chris Christie uit New Jersey hekelde DeSantis dinsdag over de Disney-vete.

“DeSantis, ik zei het in je show, en ik zeg het nog een keer in je show, besteedt te veel tijd aan cultuuroorlogen, begint met Disney, maar dat omvat een heleboel andere dingen,” zei Conway. “De wake-up call is belangrijk, maar je kunt dat niet vervangen door een gedurfd, op groei gericht economisch plan. Ik denk dat DeSantis de afgelopen zes maanden politici naar Tallahassee moet sturen en moet presenteren wat zij beschouwden als een geweldig belastingplan, een energieplan, een opleidingsplan en een misdaadplan. Dat heeft hij niet gedaan.”

Een politiek actiecomité dat de potentiële campagne van DeSantis in 2024 steunde, stuurde een brief waarin het “DeSantis Playbook” werd aangeprezen aan de kiezers in Iowa, New Hampshire, South Carolina en Nevada, waarin de nadruk werd gelegd op de prestaties van de gouverneur. Florida, inclusief de wetgeving inzake ouderlijke rechten die leidde tot de vete met Disney en zijn strijd tegen illegale immigratie.

Conway zei ook dat DeSantis zich op de verkeerde tegenstander had gericht voor de verkiezingsrace van 2024.

“DeSantis heeft naar mijn bescheiden mening een grote fout gemaakt door zichzelf te laten zien als het alternatief voor Trump”, zei Conway. “Hij had naar buiten moeten komen en zeggen: ‘Ik ben het alternatief voor Biden’ en hij zou zichzelf naar een algemene verkiezingslocatie hebben getransporteerd.”

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.



[ad_2]