[ad_1]

Chicago White Sox naast Liam Hendriks zegt dat hij in remissie is van non-Hodgkin-lymfoom.

Hendriks maakte donderdag op Instagram bekend dat hij kankervrij is. Hij plaatste verschillende video’s en foto’s die zijn behandeling documenteerden met het onderschrift: “Hoe het begon versus hoe het gaat… REMISSIE. Het is officieel. Ik ben kankervrij.”

De Major League Baseball Players Association antwoordde: “We kunnen niet gelukkiger zijn voor jou @hendriks_31.” En Major League Baseball schreef: “Geweldig nieuws! Zo blij voor je, Liam.”

Hendriks maakte haar diagnose in januari bekend en voltooide twee weken geleden haar laatste chemokuur.

Hendriks, drievoudig all-star, eindigde als derde in de majors met 37 reddingen en maakte vorig seizoen zijn derde all-star-team. De Aussie leidde de AL met 38 reddingen in zijn carrière in 2021, nadat hij Oakland had verlaten om een ​​driejarig contract van $ 54 miljoen te ondertekenen met de White Sox.

Hendriks heeft 115 saves en een 3.81 ERA in 12 seizoenen met Minnesota, Toronto, Kansas City, Oakland en Chicago.

[ad_2]