[ad_1]

Vladimir Guerrero Jr. zette Toronto op voorsprong in de eerste inning met zijn 11e homerun in de Bronx en Brandon Belt sloeg vier punten binnen en leidde de Blue Jays vrijdagavond met 6-1 over de New York Yankees.

Yusei Kikuchi (3-0) heeft één punt en vier honkslagen toegestaan ​​in zes innings en heeft een 1.91 ERA over vijf starts en één hulpoptreden in het Yankee Stadium. Erik Swanson, Trevor Richards en Yimi Garcia completeerden vijf hits.

In poederblauwe uniformen nam Toronto de leiding tegen Domingo German (1-2) toen George Springer een tweehonkslag sloeg op de eerste worp van de wedstrijd en twee slagmensen later sloeg Guerrero de bullpen van de bezoekers links in het midden voor zijn vierde ronde dit seizoen. Guerrero slaat .301 (37 voor 123) in 32 wedstrijden in het Yankee Stadium.

“Sinds je een klein kind was, droomde je ervan om in het Yankee Stadium te spelen”, zei de 24-jarige zoon van Hall of Famer Vladimir Guerrero Jr. via een vertaler voor de wedstrijd. “Het Yankee Stadium is altijd een stadion waar je naartoe wilt, je wilt spelen, je wilt slaan. Dat is de mentaliteit van alle tijden als ik hier kom.”

Belt sloeg een two-run homer in de zesde en een two-run brace tegen Albert Abreu in de achtste, een armbal van een Aaron Judge regelrecht uit. Belt had sinds 17 juli 38 wedstrijden zonder homerun gespeeld voor San Francisco tegen Jason Alexander uit Milwaukee.

Oswaldo Cabrera sloeg zijn eerste homerun van het seizoen, een tegengesteld veldschot naar rechts in de tweede. De Yankees hadden geen andere loper meer na het eerste honk.

New York heeft vijf opeenvolgende openers verloren na het winnen van de eerste twee. De Yankees begonnen aan de drie-game series van het weekend met vijf series-overwinningen en één split.

De Duitser stond vier runs, vijf hits en twee keer vier wijd toe in zes innings, kreeg op één punt 12 runs op rij tegen en kwam tot zes strikeouts. Bij zijn vorige optreden ontdekten scheidsrechters dat hij buitensporig plakkerig spul op zijn werphand had, maar hij stond hem toe zijn hand schoon te maken en in het spel te blijven.[ad_2]