[ad_1]

Artikel inhoud

SPEEL VOOR BETALING

Misschien hebben onze Flames meer motivatie nodig om op een optimaal niveau te spelen. Het zou interessant zijn als in profsporten het contract 100% van het betaalde salaris zou bevatten bij het maken van het naseizoen en 75% betaald tijdens het reguliere seizoen. Dit zou een grote motivator zijn om de atleten voor elke wedstrijd te laten komen en hun uiterste best te doen. Ik weet niet zeker wat deze goedbetaalde spelers nog meer zou motiveren. Door de play-offs niet te halen, delen ze in ieder geval de pijn met hun fans.

Artikel inhoud

JIM HOOP

(Misschien heb je daar iets, Jim. Er moet iets zijn om de Flames uit de kelder te krijgen of in ieder geval op het ijs en niet op de golfbaan in mei.)

DE STAAT VAN DE GENEESKUNDE

Afgelopen oktober kreeg ik van een orthopodist te horen dat mijn vijfde metalen heup (in mijn linkerbeen) los zit en vervangen moet worden via een uitgebreide operatie. Het is nu april en er is nog geen operatiedatum vastgesteld. Ik heb ondraaglijke pijn en aangezien ik geen huisarts heb, heb ik het Pincher-ziekenhuis gebeld voor een afspraak met een beschikbare arts. De vroegste afspraak is voor eind juni. De toestand van de geneeskunde in Alberta is meer dan betreurenswaardig! Ik ben ten einde raad wat te doen! Ik krijg twee antwoorden: 1. Lijd, schat, lijd, en 2. Het leven is niet eerlijk! Ik verdraag nummer 1, maar mijn antwoord op nummer 2 is: “Als het leven eerlijk was, zouden jullie allemaal mank lopen van ondragelijke pijn zoals ik!”

Artikel inhoud

STEPHAN HLUSZKO

(Het is echt jammer dat het leven niet eerlijk is.)

BESLISSINGEN BESLISSINGEN

Aanstaande provinciale verkiezingen en hoe Alberta zich ontwikkelt: Ik werd vergezeld door een stel van mijn vrienden, die bespraken hoe we van plan zijn om een ​​van beide partijen te steunen voor de komende verkiezingen. Ik ben bang dat UCP als verliezer uit de bus kwam. De discussie ging over hun leider, mevrouw Smith. Ze doet alsof ze nog steeds een radioprogramma presenteert. Alberta zal veel betere kansen hebben om federale financiering binnen te halen met de NDP.

CHAMPAK BHAUMIK

(Is er een andere keuze?)

KAN NIET WEGKIJKEN

Niemand mag ooit worden beschouwd en behandeld als wegwerpartikelen. Toch waren inheemse vrouwen dat letterlijk toen hun stoffelijke resten werden gedumpt op een vuilnisbelt in Winnipeg. Zelfs in verder relatief beschaafde landen kunnen mensen, hoe kostbaar ook, worden gezien en behandeld als wegwerpartikelen; daarom is hun lijden bij uitbreiding op de een of andere manier de zorg van buitenaf niet waard. Je kunt dit immense onrecht ook waarnemen bij de vele Canadese inheemse kinderen die in ongemarkeerde graven zijn begraven. Behandeling die deel uitmaakte van een poging om de inheemse cultuur te vernietigen.

FRANK STERLE JR.

(Inheemse volkeren hebben veel vernederingen ondergaan. Canada zou manieren moeten onderzoeken om herstelbetalingen te doen.)

[ad_2]