[ad_1]

Detransitie Laura Becker getuigde dat haar anonieme psychiater haar stabiel genoeg achtte om haar borsten op 20-jarige leeftijd te laten verwijderen en dat een genderkliniek haar wekelijks 200 milligram testosteron voorschreef tijdens haar geslachtstransitie.

“Toen ik 19 was, ging ik naar een genderkliniek en vertelde ze dat ik suïcidaal was, en ze schreven me gratis 200 milligram testosteron voor tijdens een afspraak van een uur. injecteerde elke week 200 milligram als een 5-voet-2 vrouw met al hoog testosteron en hormonale onevenwichtigheden, “zei Becker, afbeeldingen van zijn getuigenis op donderdag op de shows van het Texas State Capitol.

“Mijn geestelijke gezondheid ging ernstig achteruit en ik kwam in een impulsieve en roekeloze staat van bewustzijn”, vervolgde Becker. “Mijn niet-gediagnosticeerde jeugdtrauma werd geactiveerd en ik voelde me wanhopig om over te stappen. Ik ging naar verschillende therapeuten die me vertelden dat ik geldig was in mijn transidentiteit. Mijn psychiater diagnosticeerde me met een genderdysforie op een date, ondanks het feit dat ik suïcidaal ben, autistisch, ze heeft symptomen van trauma en is pas 20. Ze zei dat ik volgens de zorgstandaarden van de WPATH stabiel genoeg was om ermee in te stemmen dat mijn borsten werden verwijderd.

De psychiater citeerde naar verluidt de zorgstandaarden van de World Professional Association of Transgender Health (WPATH) voor genderdysforie. WPATH heeft onlangs zijn minimumleeftijdsaanbevelingen voor advies over geslachtsverandering verwijderd. De organisatie erkent ook “eunuch” als een genderidentiteit en beveelt orchidectomie (verwijdering van de testikels) aan als behandelingsoptie. (GERELATEERD: ACLU klaagt Tennessee aan wegens wet die geslachtsverandering voor minderjarigen verbiedt)

“Ik heb mijn borsten volledig verwijderd en dacht dat het op zijn minst een deel van mijn complexen en stress zou verlichten, maar het werd alleen maar erger en op mijn 22ste kreeg ik eindelijk de diagnose PTSS. J begon wakker te worden en besefte dat ik in een toestand van al die tijd te overleven en dat het verlangen om over te stappen te wijten was aan trauma uit mijn kindertijd, en het waanvoorstellingen van de soort overgangsfantasie die ik had ontwikkeld om te helpen overleven, had me op de lange termijn gekwetst, ‘zei ze.

“Ik ben op 22-jarige leeftijd uit de transitie gegaan en ben sindsdien gedeprogrammeerd en heb paradigmaverschuivingen doorgemaakt van existentieel leven, dood en wedergeboorte”, concludeerde Becker.

De Texas Senaat overweegt momenteel Senaatswet 14, die verbieden artsen om geslachtshormonen en puberteitblokkers te verstrekken aan kinderen in Texas met genderdysforie. Het wetsvoorstel verlaagt ook de overheidsfinanciering van gezondheidsfaciliteiten die geslachtsveranderende behandelingen bieden.[ad_2]