[ad_1]

vertegenwoordiger Republikeins. Nancy Mace uit South Carolina zei vrijdag dat het onderzoek van de House Oversight Committee naar de financiële transacties van de familie Biden “astronomische” resultaten had die “reëel” waren.

“We ontdekten dat meer Biden-familieleden betrokken waren, meer dekmantelbedrijven, de onbekende bronnen van fondsen, waar ze naartoe gingen en waarom ze werden betaald”, vertelde Mace aan Fox News-presentator Bill Hemmer. “En de cijfers zijn astronomisch. Het is gek. Ik ben erg centristisch. Ik sta rechts of links van het midden, afhankelijk van de kwestie, en ik heb dit met mijn eigen ogen gezien. Het is geen complottheorie. Het is echt.” (GERELATEERD: ‘Dit is waanzin’: Nancy Mace reageert na onderzoek naar de transacties van de familie Biden)

SHOW:

vertegenwoordiger Republikeins. James Comer uit Kentucky zei in een stelling maandag vrijgegeven door de House Oversight Committee dat onderzoekers zes andere leden van de Biden-familie hebben geïdentificeerd die betrokken zijn bij wat het “schaduwrijke” transacties noemde, vermoedelijk verbonden met Hunter Biden, wiens achtergelaten laptop in oktober 2020 werd onderzocht rapport door de New York Post, die in de weken voorafgaand aan de verkiezingen van 2020 werd gecensureerd door socialemediabedrijven.

De laptopdocumenten werden eerder geauthenticeerd door de Daily Caller News Foundation in oktober 2020, terwijl de Washington Post en New York Times de authenticiteit van de gegevens in maart 2022 bevestigden.

Mace prees ook een klokkenluider van de Internal Revenue Service die woensdag naar voren kwam en beweerde dat hij informatie had die in tegenspraak was met de beëdigde getuigenis van het congres van een “senior politicus” over het onderzoek naar Hunter Biden.

“Deze klokkenluider doet er alles aan om deze informatie bij het Amerikaanse volk te krijgen. Dit moet worden onderzocht in de ruimste zin van de wet”, zei Mace tegen Hemmer. staat boven de wet, het Amerikaanse volk verdient het recht om hem te laten zeggen wat hij zegt. Of het de huidige of voormalige president is of hun familie moet worden onderzocht.”

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]