[ad_1]

In plusieurs gelegenheden, au cours des dernières semaines, op een remis en vraag de formule van de serie eliminatoires. Er zijn verschillende scenario’s naar voren gebracht, er is geen consensus, en het is normaal omdat er 32 teams rond de tafel zitten, prêchant pour leur paroisse.

Encore plus belangrijk, et personne ne peut le nier, le premier tour des séries éliminatoires, versie 2023, biedt, op voorhand, des spectaculaire momenten.

De concurrentie is intens.

Les surprises sont nombreuses.

Over een klein geschil (vanaf de wedstrijden van deze soir) deux matches dans chacune des huit series en six equipes ayant l’avantage de la patinoire on vu la série 4 of 7 se transformer in série 3 of 5.

Et vous savez quoi? De Bruins van Boston, die de Panthers van Florida aanvielen, hier tegen Sunrise, scoorden een seizoen van 135 punten, met een kans op patinoire winst.

OK, voor de puristen is het van belang dat het noodzakelijk is om een ​​uiteindelijke match te betwisten.

Depuis 1995, 12 des 31 équipes (quatre fois deux équipes partagerent the sommet du classificatie), donc 12 équipes, premières tetes de série, on subi l’elimination au premier tour. La Ligue nationale n’offre aucun privilège aux teams de première place. Bravo pour les exploits, mais vous devez suivre les consignes gevestigde dans le cadre de la formule actuelle.

Het is een feit dat het bericht van de beslissingsteams dat het seizoensdebuut van de même refrein is, moet worden gemeld.

Le maar ultime

Je begrijpt een deel van de tijd dat je de waarheid kent, plus een belangrijke mate van deelname aan serie-eliminatoren. Zelden parleront-ils de la coupe Stanley.

Daarom, krijg een laissez-passer pour le tournoi springanier constitue le but ultime. Dan, tout le monde repart à nul, sans exception pour les teams de tête.

Pas de cadeau pour les meilleurs formaties.

Voor het aanbieden van een favoriet ticket voor de teams die een automatische passe-up voor de twee-tour hebben, vraag je je af of je het seizoen regelmatig waard bent?

Als je de heldendaden van de topteams niet wilt erkennen, zou je meer pit aan het einde van de kalender moeten toevoegen met een formule die de teams die tussen de zevende en tiende plaats eindigen, uitnodigt om het tegen elkaar op te nemen in een zelfmoordwedstrijd om de winnaar te bepalen. formaties die de twee derniers verkrijgen met laissez-passer beschikbaar? Sept contre 10 en 8 contre 9, les matches étant disputés sur la patinoire des équipes de 7e en 8e plaatsen.

De scenario’s vermenigvuldigen zich elk jaar.

Mais la conclusie demeure toujours la même: “Pourquoi chercher à réparer ce qui n’est pas brisé?” »

Gary Bettman houdt van een grote zure presentatie.

Missie onmogelijk

Bliksem van Tampa Bay kan niet worden gebruikt en heeft een capaciteit van een eerlijk gezicht met een machine tot twee keer toe. Penser battre les Maple Leafs uit Toronto zonder Victor Hedman en Eric Cernak hebben een missie gekregen om de presque-qualifier onmogelijk te maken.

Er is een kans dat Lightning, een deelname aan de grote finale, een derde, twee overwinningen van de coupé Stanley, een coupé les ponts met Ryan McDonagh, een derde. Op een laissez filer Ondrej Palat sur le marché des joueurs autonomes sans compensation. Als je de wijken van Yanni Gourde, Barclay Goodrow en Blake Coleman hebt bezocht, verander je het imago van deze formatie.

Met een defensieve en kwetsbare brigade, wat een beetje moeilijk is, is Andrei Vasilevskiy montre van de tekenen van onrust laissant penser qu’il n’est plus le gardien intimidant des dernières saisons.

De verrassing van Kraken

Le Kraken de Seattle bracht snel een bezoek aan Denver en liet zijn carte de visite achter. L’Avalanche du Colorado is niet op de hoogte van de peines in één formatie en attent op petits détails. The Avalanche bracht donderdagavond de reeks 1 op 1 in evenwicht, en dit team zou de tweede ronde moeten halen, maar ze zullen niet de minste herhaling toestaan…

Paul Maurice, blijft kritiek houden op de arbeid die hij verrichtte op een bank, profiteerde van een nieuwe omgeving voor zijn land en avant-gardist. Tout au cours de la saison, il a trimé dur pour inculquer une nouvelle filosofie au niveau de la management sur la patinoire et dans le vestiaire. Il atteint les séries eliminatoires ondanks de afwezigheid van zijn twee vaste bewakers en zijn team vient de battre les Bruins pour une troisième fois cette saison…

Échec en Dan…

Later hier, les Oilers confronteerde Kings in Los Angeles. Phillip Danault was een voldongen feit in kolossale arbeid van de twee premiers-wedstrijden in Edmonton, waardoor Connor McDavid werd beperkt tot een klein punt. Sans doute que Marc Bergevin profite de l’occasion, comme conseiller special pour les Kings, d’apprecier le travail de son ex-joueur de center. La vie nous réserve bien des surprises…

Ai-je bien lu ? L’équipe du Canada des moins de 18 ans leed onlangs een 8-0 raclée tegen Zweden. Oeps…

Een kleine suggestie: de Ligue National de Hockey is gewetensvol als presentator van de wedstrijden om 22 uur 20 in de serie, of een menu van même een deel van het publiek in Canada en de Verenigde Staten? Je begrijpt dat lesamateurs van hockey de l’ouest droit eux aussi à sures privilèges télévisuels. Maar als een wedstrijd begint om 19.00 uur, uur in Edmonton, of 21.00 uur, uur dans l’est, is er een wijziging in overeenstemming met de mogelijkheid om meer wedstrijden te beschouwen…

Les Devils du New Jersey zijn jong, het is een stroomversnelling, het is een talent, meer dan eens een première-ervaring voor plusieurs patineurs van deze formatie. Les Rangers zijn meer ervaren, plus rusés, ondersteunen mieux la pression. Maar als de Rangers deze reeks met 2-0 domineren, komt dat omdat Igor Shesterkin woedend was en Adam Fox zich gedroeg als een ex-laureaat van de Norris-trofee…[ad_2]