[ad_1]

Het huis van een wetgever van de staat Utah werd naar verluidt vernield in de nacht van 21 april.

De vermeende vandalen gebruikten blijkbaar rode spuitverf en schreven over Sen. Mike Kennedy’s (R-Alpine) garagedeur, volgens KSL Nieuwsradio. Ze lieten de uitdrukkingen “Deze trannies bash back” en “fash” achter, wat waarschijnlijk een afkorting is van “fascist”. (GERELATEERD: Utah verbiedt hormoontherapie en geslachtsoperaties voor minderjarigen)

In januari, senator. kennedy gesponsord wetgeving die geslachtsverandering en puberteitblokkers voor minderjarigen verbiedt, en werd ondertekend door de Republikeinse gouverneur. Spencer Cox aan het einde van de maand.

De wetgeving is bekritiseerd door wetgevers, de LGBTQ-belangenbehartigingsgroep Equality Utah en de American Civil Liberties Union of Utah, zoals gerapporteerd St. George Nieuws.

Volgens de Salt Lake Tribune veroordeelden ook conservatieven en LGBTQ-rechtenactivisten het vermeende vandalisme.

In een verklaring aan Lehi gratis pers sen. Kennedy zei:

“Voor degenen die geweld, vandalisme en intimidatie gebruiken om mij ervan te weerhouden op te komen voor wat juist is, laat me duidelijk zijn: dat zal je niet lukken. Het recente vandalisme in mijn huis was niet alleen een aanval op mij, maar op de zeer principes waar onze staat voor staat. Ik zal niet worden geïntimideerd door uw laffe acties. Ik zal niet opgeven om te vechten voor wat goed en rechtvaardig is.’

Je poging om me te bedreigen en het zwijgen op te leggen zal me alleen maar luider maken. Ik ben vastbeslotener dan ooit om samen met de dappere mensen van Utah te werken aan een betere toekomst voor onze staat. We zullen ons lot niet laten bepalen door angst en geweld.

Als inwoners van Utah zullen we altijd opstaan ​​en ons terugtrekken tegen radicalen die hun agenda in onze staat willen bevorderen. Ik ben vastbesloten om van onze staat een betere plek te maken voor iedereen, vooral voor onze kinderen, en ik zal niet terugdeinzen.”

Een afbeelding gedeeld door Lehi gratis pers toont een groep mensen die de garageverf aan het schoonmaken zijn.[ad_2]