[ad_1]

President Joe Biden moet het kleine stadje in Ohio dat 50 dagen nadat hij had beloofd dat hij zou doen ontsporen, nog bezoeken.

Een trein in Norfolk Southern met giftige chemicaliën ontspoorde op 29 februari in het oosten van Palestina, Ohio. 3, en op 2 februari werd een gecontroleerde brandwond uitgevoerd. 6 waardoor de verontreinigende stoffen vrijkwamen in de lucht, de bodem en het water. President Biden beloofde verslaggevers op 2 maart dat hij de stad “ooit” zou bezoeken, maar maakte geen specifieke plannen bekend. (GERELATEERD: Biden’s ‘snelle’ reddingsoperatie van technische elites maakt inwoners van Oost-Palestina woedend)

De perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, bevestigde tijdens een persconferentie van 10 april dat de president nog steeds van plan was Oost-Palestina te bezoeken. Ze merkte op dat ze niet op de hoogte was van specifieke plannen voor zo’n reis, maar ‘de president zijn woord zou laten houden’.

Carol Reed, 76, loopt naast een Amerikaanse vlag op N. Market Street op 23 februari 2023 in East Palestine, Ohio.

Carol Reed, 76, loopt naast een Amerikaanse vlag op N. Market Street op 23 februari 2023 in East Palestine, Ohio. (Foto door Michael Swensen/Getty Images)

Biden heeft inconsistente verklaringen afgelegd over het al dan niet bezoeken van Oost-Palestina en gezegd journalisten in februari. 24 dat hij “op dit moment” niet van plan was daarheen te gaan. Het was sloeg door voormalig president Donald Trump, die een verschijning in de stad op 2 februari. 22 en gedoneerde peddels water en schoonmaakspullen.

Adam Radogna, inwoner van Ohio, vertelde tijdens het bezoek van Trump aan de Daily Caller News Foundation dat hij “veel woorden spreekt” dat Trump in Oost-Palestina was terwijl Biden diezelfde week een bezoek bracht aan Oekraïne. Biden had een ontmoeting met president Zelenskyy en kondigde aan dat de Verenigde Staten extra financiële hulp zouden sturen om de militaire inspanningen van het land tegen Rusland te ondersteunen.

“De federale regering, Biden, heeft Oost-Palestina niet erkend, dus daar ben ik een beetje boos over”, vertelde William Hugor, een inwoner van Oost-Palestina, eerder aan DCNF. “De eerste week dat het gebeurde, had Biden het te druk met het opblazen van Chinese ballonnen.”

Het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.[ad_2]