[ad_1]

Mason Mount en het BBC Gossip-logo

Arsenaal houden de situatie bij Mason Mount in de gaten Chelsea en kon concurreren Liverpool voor de 24-jarige Engelse middenvelder deze zomer. (Doel)externe link

The Gunners hebben ook scouts gestuurd om de Spaanse middenvelder Martin Zubimendi, 24, en de Franse verdediger Robin le Normand, 26, te beoordelen, die beiden spelen voor Echte Sociedad. (Dagelijkse mail)externe link

Paris Saint Germain bereidt een bod van £ 133 miljoen voor Napels en de Nigeriaanse spits Victor Osimhen en zal pole position innemen, voor Chelseavoor de 24-jarige. (De voetbalinsider)externe link

De Braziliaanse spits Roberto Firmino, 31, heeft ermee ingestemd om toe te treden Barcelona wanneer het Liverpool het contract loopt deze zomer af. (Dagelijkse mail)externe link

De adviseurs van Chelsea en de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic reisde naar Londen voor gesprekken met Manchester City over een verhuizing met de 28-jarige die op het punt staat het laatste jaar van zijn contract in te gaan. (Sportclub – in het Kroatisch)externe link

Liverpool En Tottenham zal proberen de 23-jarige Franse verdediger Evan Ndicka gratis te contracteren wanneer zijn Eintracht Frankfurt het contract loopt deze zomer af. (De voetbalinsider)externe link

Manchester United zal deze zomer tot 12 spelers van het eerste team willen verkopen, waaronder de Engelse verdediger Harry Maguire, 30, de Spaanse doelman David de Gea, 32, en de Franse aanvaller Anthony Martial, 27. (Spiegel)externe link

De Rode Duivels overwegen Valentie en Georgia-doelman Giorgi Mamardashvili, 22, ter waarde van £ 45 miljoen, als vervanger van De Gea. (geef me sport)externe link

Liverpool zijn klaar om de 20-jarige Portugese spits Fabio Carvalho volgend seizoen op huurbasis te laten gaan na slechts 632 minuten in het eerste elftal dit jaar. (90 minuten)externe link

De Amerikaanse hedgefondsmanager Tom Wagner staat op het punt akkoord te gaan met de overname van de Championship-club Birmingham met de bedoeling St Andrew’s te verkopen en een nieuw stadion te bouwen. (Spiegel)externe link

AstonVilla, Newcastle, Liverpool En Tottenham hadden allemaal scouts in de kwartfinales van de Europa League tussen Sportief Lissabon En Juventus Donderdag met de bezoekers Franse middenvelder Adrien Rabiot, 28, en Sporting’s Engelse vleugelspeler Marcus Edwards, 24, en Portugese middenvelder Pedro Gonçalves, 24, onder de beoordeelde spelers. (90 minuten)externe link

Barcelona en de Spaanse verdediger Marcos Alonso, 32, heeft geen interesse om de club te verlaten ondanks interesse van InterMilaan. (Mundo Deportivo – in het Spaans)externe link

die van Real Madrid De Kroatische middenvelder Luka Modric, 37, heeft een contractaanbieding gekregen van een Saoedische club die zijn salaris volgend seizoen zou verdubbelen. (AS – in het Spaans)externe link

Daily Mail achterpagina - zaterdag 22 april
Achterpagina Daily Mail

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner Voettekst

[ad_2]